Ако би те изкефило "RRRrrr!", тогава най-добре тегли "Tais-toi" ("Млъкни!"). Пак е френски, и пак е с Жерар Депардьо, чийто герой е кръгъл глупак. Като добавиш комбината му - гангстер в лицето на Жан Рено, сам се сети колко яка е комедията. Със сълзи съм се смял... че и баща ми...WhiteSnake написа:Цитат(WhiteSnake @ May 6 2008, 00:28) xaxa със същия успех си свали "Плодчетата" да гледаш![]()
![]()
иначе ако харесваш не-комерсиално холидудско кино. една уникална френска комедия е "РРРррр", дръпни си я и няма да съжаляваш
![]()
Филми ...
Последна промяна от LoaD на пон май 05, 2008 10:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Едно хубаво екшънче според мен самия е Jumper, малко по-рано изгледах и Iron Man( е няма го Мандарина,но пък за сметка на тва филма е забавен)
Друг хубав филм,но тежък психологически е The Last Legion - или е исторически или е приключенски или е екшън...
Друг хубав филм,но тежък психологически е The Last Legion - или е исторически или е приключенски или е екшън...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Поредицата SAW
One Missed Call
1408 (това наистина е велик филм
)
Stay Alive
Dead Silence
Много добри са филмите. SAW го гледах на скоро, но доста ме грабна
Чудя се какъв ли психопат го е мислил, велик ум ще да е.
)
One Missed Call
1408 (това наистина е велик филм
Stay Alive
Dead Silence
Много добри са филмите. SAW го гледах на скоро, но доста ме грабна
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
One Missed Call
1408
Абе Роялчо, ваште как ти позволяват да гледаш тия неща бре?
Аз на 1408 щях да се подмокря...ебати уникалния филм, ебати трилъра.А "One missed call" също е брутален...
1408
Абе Роялчо, ваште как ти позволяват да гледаш тия неща бре?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Е, ти да не мислиш, че отивам при тях и им казвам "Ей, майка ми, баща ми, ще гледам 1408, да знаете." ?Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 6 2008, 03:32) One Missed Call
1408
Абе Роялчо, ваште как ти позволяват да гледаш тия неща бре?Аз на 1408 щях да се подмокря...ебати уникалния филм, ебати трилъра.А "One missed call" също е брутален...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Не, ама нема ли някакъв родителски контрол бе...ебаси родителите, да оставят горкия, малък, беззащитен Роял(
) да гледа такива филми 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Който му се гледа анимациона комедия от рода на ледена епоха да си свали Хортън гаджето ми го избра да го гледаме миналата седмица и се оказа доста готин и съвсем различен от всички останали баламочи, които дават в момента
иначе мн ми хареса Голо оръжиe(Naked Weapon)
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Келеш, от 2 години ти пея да го гледашRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 6 2008, 03:30) SAW го гледах на скоро, но доста ме грабнаЧудя се какъв ли психопат го е мислил, велик ум ще да е.
)
Identity (Самоличност) също беше добър някога си. Ама нищо не може да се сравнява с актьорския състав на 1408...
Последна промяна от LoaD на вт май 06, 2008 10:16 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.