Набит Тамплиер

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Master Yoda написа:Цитат(Master Yoda @ May 4 2008, 02:16) Лол ти май не разбираш много за какво говоря. Това, че било нормално някой на повече точки да ме набие нз къде го пише просто, както казах (поне 2х) реших да отпусна малко и спрях да се занимавам с играта, иначе до седмица щях да направя най-малко още 50 бойни и тогава нз дали въпросният атакуващ на 2х повече точки щеше да ме бие ...
Ако Левски беше с ботуши и Ботев с каска... :>
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Master Yoda1
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 17, 2006 9:44 am
Контакти:

Мнение от Master Yoda1 »

E_Devil незнам ти защо пишеш изобщо тука. Мнението на хора като тебе изобщо не ми пука гледам съм много коментари и съм се смял много здраво. Камо ли факта, че си ме спайвал супер много пъти и 1 атака не прати с твоята смешна флотичка направо ми се къса сърцето ако искаш да съберем помощи да си построиш някой и друг кораб. :lol: + това каах, че не ми дреме на х** това че са ме разбили, поне не играя по тъпия ви начин влизам 1 час след това ваканция 2 дена като някаква мишка ми се криеш.
P.S. Като си такъв играч ела в новите рундове като са ти позволени 5 ваканции за 30 дена дали няма да изядеш киреча.
Последна промяна от Master Yoda1 на пон май 05, 2008 11:55 pm, променено общо 1 път.
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Абе смешнико за последния месец имам 2 мода кфо ми говориш а пък за флотата точно за 3 (три) дни ще направя 5 (пет) пъти повече от теб ясно ли ти е ? А да и съм сигурен че в момента пак имам повече флот от теб...пък колко ме боли ку*а за мнението ти няма да ти казвам...а и нямам спомени да съм те спайвал както и да е...и следващия път по стабилно оправдание си измисли че тва нещо не минава. :c022: :lol:
Последна промяна от E_DEVIL на вт май 06, 2008 11:29 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Master Yoda1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Master Yoda1 »

Ама ти освен, че не си много умен ма си и яко склерозен. Флотата ти можех с половината от моята да я мачкам, спай поне 5-10 си ми пускал. Ако искаш направи 15х флота ми и пак нищо няма да направиш нали та знам какъв си. Ако ти си miro13 значи става въпрос за същия смешник ...
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

О божкееее ама ти верно си мн умен...аз съм PrincessPoli беее...
Потребителски аватар
Master Yoda1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Master Yoda1 »

Еми в такъв случай мога да ти се извиня ... Помислих че си miro13 щото съм гледал много постове и единия път пишеш от негово име после от твое и т.н. още веднъж сорка
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Не се карайте - обичайте се бре :c022:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Predator7
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 10, 2007 9:22 pm
Контакти:

Мнение от Predator7 »

Thuglife,сигурно имаш предвид не се карайте,бийте се :lol:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=49025][/url]
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Thuglife извадил си адски късмет че съюзника не ти е видял цялата флота и е решил да не се пази. Не се мисли за непобедим и тва че си доста точки не значи че имаш перфектната флота :P И ще ти го докажа :P :P
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Ааа не бре щом се обичат младите нека се вземат :a013:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”