Мнения относно развитието на БФ в бъдеще

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ May 5 2008, 07:24) ПП: А бе, на някой говори ли му нещо съюз ЛАО?
/off
LAO = Law And Order, uni1, round1 ? :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Ангеле ламуго женска,не искам да обида с нещо ИНСО щото изглежда бая доста по опечен от тебе,човека може да ти каже в 5 или 6 рунда го разбивах и,но те сроялчо така беха преценили нбещата,че щеха да ме прецакат и ако имаше битка аз нямаше да загина напълно но сичкия рец отиваше при ИНСО.Аз съм казал не един път фалете се с нещо което имате ама защо ми се хвалиш с Инсо като тои не можеше да пробие и на половината ми флот.Макара,че съм му казал,и знае че е доибър флотаджиа нещо което няма начин ти да си.

Кажи ми ти какво постигна ве,с кои се би бе,нещо има ли което да се помни от тебе,лично аз не знам нито една твоя добра битка,секи те знае само като спам в форума,от колко години не сме виждали твоя битка само кланета мисла че са близо 2 години ве.

Пак ше ти повтора,щото за такива ламуги като тебе требва поне пои два пъти да се каже,Инсо ви отмива срама навсякъде където играете,ако не е тои сички ссср-педерци с една битка нема да ви чуем.

Инсо литна с 4 дини и 650 кръстосвача мисла че беха по моите 3000-като в последствиа щеха да са повече,похарчих над 1 милка газ да си сабера флота на планетата и мислех да посрещна но моите гора немаше как да оберат реца защото в последствие се разбра че роялчо лети на 1 секунда за реца.Целата работа е,че нема за какво да се хванеш Инсо загиваше в мене,но щеше да спечели целиа рец,битка не се проведе поради една причина,на върки не му е интересно да си пълни враговете,а инсо така или иначе щеше да продължи ако имаше битка,и ако беше така то устата ви щеха да са големи,та какво направихте абсолиутно нищо.Но немога да отрека,че Инсо ми харесва с боиния си характер,нещо което за теб и другите няма да го кажа никога,запомни го тва.Просто си неадекватен и киутук,неможещ.Какво да ти изброиавам бе баце за месец и половина направен флот от моя страна повечето съиоузи с които бехме в воина се разминаха с боиците си,сички в съиуза деиствахме заедно,от моя и от съиуза на брат ми,никои не е отдържал нищо на никого,нещо което в ваще съиузи съм сигурен,че не е така,даже в началото татанос и м тела и братми се заяждаха за да има некаква интрига в играта,защото повечето от вас са куци и не ни забавлиават крият се,и дори в началото да се дебнахме един срещо друг с моите хора не и аз естественно а именно м тела и брат ми и татанос в момент на нужда пак си помагахме,брат ми обра рец на татанос и му го върна целиа

Другото което ше ти кажа знаете по едно време старс фаитера ви каза въркито,татанос,мтел и компаниа се оказаха много печени,това ви каза

Нека ви разкажа и за тва,понеже м тел и старса в началото не се харесваха,м тела направи една битка и изкочи рец 10 милки и неяо и остана доста рец,старса обра парвоиначално реца,и не мислеше да го върне на м тела,но аз реших да му пиша и го помолих да го варне,като му гарантирах за м тела че е печен,и човека го варна,по късно се случи същото със старса,аз м тела и татанос,весо си пишеме в скаипа и м тела ни се хвали хаха сдобарах голем рец,минути по късно се оказа че реца е на старс фаитера,веднага решихме да му го върнеме ама аз реших да се пошегувам мал;ко с него и го логнах в чата станахме пети,и му викам старс убава битка си направил и тои вика да ама ми се размина реца,тогава му казахме че не е,и м тела веднага пусна транспорта но старса остана доста доволен и реши да му остави част от реца защото м тела беше закъсал с газта,така се оказа че збавата помежду ни и приятелството се завътя още повече,беше един рунд на доста забави хора които в началото не желаехме да се сприателиаваме и се закачахме поради причината,че нямаше друг начин да се забавляваме,но знаехме че си имаме уважението,аз лично не си спомням за битките толкова отколкото за моментите с брат си и приатели в скаипа и смеха от всичко което правехме,забавлябахме се ше гувахме се,ето тва ми липсва компанийката която бехме сформирали доста приятелска и не само всъиуза ни,не играя зарад битките толкова а повечето заради това че ми липсва компанията,тва ми харесва в булфлийта,надявам се които ме разбира ше го покаже,в последдвие да тикажа Ангеле и с диморезе отношенията ми мисля,че са добри,в него ме дразнеше тва че за 4 5 минути ми правеше по 40 или 50 спая,от които по 30 шпионки си заминаваха,и знаех че не цели толкова да се бие с мене отколкото да разбере къде ми е флота,заради самозащита нещо което тои ми каза,не смятам точно да ти обеснявам носе оказа,че и тои е печен,та надявама се да разбереш,че не сичко е битка,но когато се играе е заради битката и компанията,след това много трудно се допуска още индивиди в компаниата поради причината,че винаги сме целели да не градим повече приателстава за да има и малко забавна интрига.Прецени добре,и си помисли,щото тио гарантирам ше вложа сички сили да те занула където и да е ако те срещна обещал съм ти,а моита дума е закон
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

А некой да си спомня за IVECO?как се бореха със когото може за власта на съюзите но все някаде ги препъваха?
и де изчезнаха тея хора-беше готино когато ежковците водеха война със тях...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Върки, само ще те питам - ти за битките ли играеш или за реца.Уж си големия флийтър, големия играч на флота, само за забавление.А си чисто и просто един комплексар, който требе да се види у класацията и животеца му зависи от реца.А "ссср-педерци"-те(имаш късмет, че някои не наминават през форума вече) ще те хрускат като закуска.Може последните рундове определено да са слаби за СССР, но определено жалкото подобие на съюз, наречено PITBULLS може да ни стъпи точно на нокътчето на малкия пръст на левия крак.С много, ама МНОГО напиняне.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Добре,че не наминават,че спама у форума ше е голем ,те нали почти сички са кат тебе,ламуги.Пълен смешко си ти,кога аз съм играл за класациа ве,леле много си абен,ама мооооооого.Весникар,друго от тебе не става,че и за весникар не ставаш.Има един човек каза,може негодно да си правиш флота може да си с сички мини на 0 левел да немаш транси и чак толкова голем флот,но битки си правиш нали.Надявам се сам да си спомни кои е,тебе с извинение повечето момичета те надминават,като сложим чаровна или стеф и дори ред арми да сложим са много ама светлинни години пред вас.Къв ссср-кви сам тиа историй бе,къде тръгна ве,освен и-тата да се съберете в тоз съиуз аз друго не сам виждал ве,вие не сте дори активни ве,стадо заблудени овци друго освен тва не сте,тук таме се намира неко добър флотаджиа,ама ти хич не се списваш у тоз списък.Не знам мене да ме знаат като гонещ и-та и доходоносна мина.Просто си запази,мненията,че си за смях няма за какво да се хванеш,ама хич,освен да ти подам нещо та да има къде да държиш здраво та да знаеш,че съм ти помогнал да не изпаднеш се още модирал ангеле,теб освен мод и протекциа нищо друго не може дам те спаси.

Леле леле смях смях хахах вижте го ве вярно било че последните рундо не били активнио хахахаха буууаххах,че вие 10рунда ви нема никви ве,единственно дявола и инсо ви берат срама,голема поразия баце голиееееееема хъхъ :a086: аи сиктир от тука ве,бегаи та у дупката си бре мишок,хъхъх :a086:
Последна промяна от varkulak на пон май 05, 2008 7:01 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 4 2008, 20:24) Лорде,недей се мъчи в тоя форум,ами отивай да играеш cs и като имаш късмет,някой ден(ако има такива въобще) пиши едно ЛС да ме биеш на cs,че да ти се вдигне малко самочувствието,като играем все не ти е ден май :c022:
Иначе си много мъдър :a013:
Наклон нали знаеш на ко ми даваш ти ;) А cs-а ми е по интересен за момента ...
Всичко писва ... дори и булфлийт .. може да се видим на есен ... и искам да имам много съседи драскачи от форума ;)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Господи, спаси го тоя...върки, тотално се убедих, че си болен.Само щи кажа, че когато СССР са били съюз, с който другите се съобразяват, ти още не си знаел за Булфлийт.Спести си мнението.Казах ти - трупаш само флот, щото нямаш мозък за друго.Ае у лево.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

LorD DemoniC написа:QUOTE(LorD DemoniC @ May 5 2008, 20:56) Наклон нали знаеш на ко ми даваш ти ;) А cs-а ми е по интересен за момента ...
Всичко писва ... дори и булфлийт .. може да се видим на есен ... и искам да имам много съседи драскачи от форума ;)
Лорде недеи почва пак има опаснос СССР да ви отепат :a086: нидеи мола ти са виж ангелина,ко вика виж виж у по горниа пост кога ли ше се саберат,че ми писна вселенските и-та да ни биат :a086:

Ааааа ама те от вас ли беха произлезли,че си не спомням а Лорде :a086: как можахте да завъдите тоз добитък бряя за ко ни е сега стадо заблудени овчици,тревата сврши,едно бурканче с вазелин шги опраи тех Ъ? :a086:
като захапем -не пускаме

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ May 5 2008, 20:56) и искам да имам много съседи драскачи от форума ;)
Може ли пак аз, може ли пак аз :) .

ЦитатКажи ми ти какво постигна ве,с кои се би бе,нещо има ли което да се помни от тебе,лично аз не знам нито една твоя добра битка,секи те знае само като спам в форума,от колко години не сме виждали твоя битка само кланета мисла че са близо 2 години ве.[/quote]
Върки, ми ти па ко напрай за 2 години бре, чадо? Ко ся, дал си повече кланета от него и се фукаш ? :) . Присмял се Хърбел на Щърбел... ае, ае... става дума за онлайн игра с цифрички и картинки все пак... форума пак стана в трупове...
Последна промяна от LoaD на пон май 05, 2008 7:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”