Сагата продължава

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Браво момчета :lol: Продължавайте да се карате така, много ме кефи да ви чета дразките :c022:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Е в тоя дъждовен следобед какво друго да се прави - човек си търси забавления :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

бе ти не си наред,като глеам кви ми ги пишеш за мен си пълен перкуляс.Виждал съм комплексари у тая игра,ма ти ги режеш всичките без конкоренция
не ме занимавай повече с глупостите си фани иди на психиятар ,ако немаш пари ела при мен ще зашлебя 2 шамара белкем са опраиш .

толкава от мен цирка свърши!!!
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Хихихихихи :)

Поне да беше измислил нещо сам :) )))

Обаче виждам напредък у теб - започна да ме цитираш. След седмица ще вземеш и олтар да ми издигнеш :) )) Ако искаш, мога да те уредя при един мой познат татуировчик да идеш, че да си татуираш името и снимката ми на гърдите си - нали така беше модерно по вашия край :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Мдаааа.... Появата на 2ра колония до него май му дойде в повечко... Смело посиня... Браво! Юнак! Ама си прав де - не е лесно в две вселени да играеш. Я си съсредоточи усилията тук във форума и заеби тая 1ва. Тук ти е силата на тебе :)
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Каосе, нищо лично баце, ма като ти гледам поведението не ми преличаш на възрастен човек бе баце, се едно чета на Румполино глупостите (нищо лично румпи ;) )аиде дръжте се като големи хора :a055:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Дарк, шибнала ме е яко лигнята, а петАр е благодатна почва :) ))
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

хахАХаХАха Няма лошо и на мен ми се е случвало да ме удря лигавчето в челото :D и след това сам почивал няколко дена ма тука поне не могат ни накажят :D или така си мисля :c022:
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

А Viko играе ли ? между другото...
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Свети си, пък колко играе - нямам идея.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”