Сагата продължава

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Абе винаги ще гледам да ти е гадно. През нощта като спиш сънуваш ли ме :)

пп.Ами каос преди като беше админ и аз исках да ми отговориш на някой въпроси , така си и останаха. Че те длъжни ли са да ти отговарят, нали беше писал един път в една тема че не са длъжни да отговарят на въпросите на усерите. Като не ви харесва не влизайте във форума .
Последна промяна от Mo`Money на пон май 05, 2008 3:45 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Явно те сънувам. Хиля се като луд насън...
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 05, 2008 3:45 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 5 2008, 17:45) Явно те сънувам. Хиля се като луд насън...

Това е целта, спокойно кър луково е наблизо :)
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Не ме искат - развалял съм им дисциплината.

Апропо, искам да ми отговориш на един въпрос, ама честно. Как се чувстваш като го отнасят съотборниците ти заради теб? Ясно ми е, че генетично обърканата ти душевност не ти позволява да направиш нещо повече от крякане по форума и криене в миша дупка в играта, ама се замислих що за твар трябва да си че да се чувстваш добре при такава ситуация. Изглежда се чувстваш изключително горд с жалкото си поведение. Добре, че те поне са мъжки момчета и заради теб, та те отсрамват донякъде. Помисли над това, ама внимателно, че да не се пресилиш и да ти потече кръв от носа.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

dios написа:Цитат(dios @ May 5 2008, 17:33) Пешко,колонизирай преди каос там.Да види хубаво ли е. Как така ще те притеснява да играеш. направо ти бърка играта.
Ти са смей ма Пешко верно колонизира :)
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Знам :)
Само дето му дадох грешен координат :)))
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 5 2008, 17:56) Не ме искат - развалял съм им дисциплината.

Апропо, искам да ми отговориш на един въпрос, ама честно. Как се чувстваш като го отнасят съотборниците ти заради теб? Ясно ми е, че генетично обърканата ти душевност не ти позволява да направиш нещо повече от крякане по форума и криене в миша дупка в играта, ама се замислих що за твар трябва да си че да се чувстваш добре при такава ситуация. Изглежда се чувстваш изключително горд с жалкото си поведение. Добре, че те поне са мъжки момчета и заради теб, та те отсрамват донякъде. Помисли над това, ама внимателно, че да не се пресилиш и да ти потече кръв от носа.

Каос теса мъжки момчета и са много по възрасти от теб, че да им говориш за вазелини и тем подобни неща. Кой според теб сега е душевно болен, че като не влизат във форума да ти четат тъпотиите ти трябва ли да ги обиждаш, като не знаят за какво иде реч. Незнам дали моите съотборници са възмутени от мен, ама твоите сигурно ,щото си пишем със тях . А до това че го отнасят заряди мен, това е само една игра , аз много ги уважавам както и те мен, познавам ги още о 2 ри рунд и са стабилни момчета е досега една дума не са казали за никой камо ли за мен

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Интересно ми е с кои мои съотборници си говориш :) Доколкото знам май всички са те набили в игнора, защото нямат навика да си гукат с "капацитети" като теб :) Нали сме каси прости, не смеем да говорим с професионалисти като теб :) ) Току-виж сме окьоравели от блясъка ти на звезда :) Или май тия твои разговори са като историята ти дето си ме занулил - спиритически сеанси с паралелни вселени :)
Последна промяна от MartinNosovich на вт май 06, 2008 9:53 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 5 2008, 18:18) Интересно ми е с кои мои съотборници си говориш :) Доколкото знам май всички са те набили в игнора, защото нямат навика да си гукат с "капацитети" като теб :) Нали сме каси прости, не смеем да говорим с професионалисти като теб :) ) Току-виш сме окьоравели от блясъка ти на звезда :) Или май тия твои разговори са като историята ти дето си ме занулил - спиритически сеанси с паралелни вселени :)

каос ти си нефред , как може да говориш от името на други хора, баси и неуважението . Да не би да си им адвокат :dizzy:

пп.Дам със всички от съюза ти съм приятел ,освен с теб и василевски а като гледам василевски точно заради теб си го отнесе, ама не слагаме битката да се гаврим както ти правиш нали. Велики боецо и жрец на булфа, да ти свети името, да бляска ника както и нанебето така и във играта амин дар боже :dizzy:
Последна промяна от Mo`Money на пон май 05, 2008 4:25 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Мда, адвокат и говорител на съюза съм.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 5 2008, 18:21) пп.Дам със всички от съюза ти съм приятел
А те знаят ли?
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 05, 2008 4:40 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”