На печелившите - ЧЕСТИТО!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ех много разтройваш хората със слаби нерви - направо им разбиваш живота и оставяш съществуването им безцелно ;) Май му се викаше оскърбител на чувствителни душици :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на пон май 05, 2008 12:17 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ May 5 2008, 14:17) Ех много разтройваш хората със слаби нерви - направо им разбиваш живота и оставяш съществуването им безцелно ;) Май му се викаше оскърбител на чувствителни душици :)

Време е за реклама !!!
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Дам петърчо цялата тема е реклама на вазелин ако не си забелязал :lol:
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Нали? А ти сега ко - рекламно лице на памперси ли ще го раздаваш? Макар че не всичко, що има бузи е лице...

П.П. Абе нещо много чупливи планетките на другарчето ти lps бре - падат кат круши... Я да взема да пробвам твоите как са :) Хем и битка ще направим :) Аз на камикадзе ще литна с целия си флот по теб че да те налея с бопйни точки :)
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 05, 2008 12:58 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 5 2008, 14:56) Нали? А ти сега ко - рекламно лице на памперси ли ще го раздаваш? Макар че не всичко, що има бузи е лице...

П.П. Абе нещо много чупливи планетките на другарчето ти lps бре - падат кат круши... Я да взема да пробвам твоите как са :) Хем и битка ще направим :) Аз на камикадзе ще литна с целия си флот по теб че да те налея с бопйни точки :)

Вече нали ги пробва. То ти освен да посираш на хората ,играта не можеш друго направиш, изключение е само Кристин . И стига със тоя вазелин си го хвалел ,да не го пробвал :P

пп.Ами голяма работа една гола планета си му съборил, без туй щеше да я маха
Последна промяна от Mo`Money на пон май 05, 2008 1:07 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Ентусиазма да се биеш с големите в играта е хубава нещо . Но само, той не стига . Поздравления за Каос , а за форумното лъвче Mo`Money .... ако спреш да "ревеш" из форума , а ни покажеш действия може и да ти повярваме :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Ходи в сайтове за запознаства щом си толкова навит - не е тука мястото :)
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 5 2008, 15:11) Знам. Отзад.
ахаха....нямате милост ще ме убийте от смях :lol: :lol: :lol: :lol:

пп рядко се случва да има теми в трибуната на 1ва, ама като има са се такива яки :D
Последна промяна от messiah на пон май 05, 2008 1:27 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

фен на барса

Знаеш ли кое ма дояде най много че въпросните хора, за който каос спомена са много по големи от него и за него не са казали нито една лоша дума а той постоянно ги обижда ето заради това се нервя

пп.А до колкото за играта, аз играя за кеф. Не за класации и за доказване да това ще ми е последен рунд
Последна промяна от Mo`Money на пон май 05, 2008 1:30 pm, променено общо 1 път.

PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

детската градина - каос и no money или кой е по-по най - накрая както обикновено се стига и до - аз тука мога и да не те набия ама дай снимка и само да те видя някъде :lol: тоя бф много зле ви действа може би е време за разходка ... абе между другото въпрос към модератори и администратори - гледам в оффтопик неква тема на някой си му махнали картинката на съюза , щото ПРИЛИЧАЛА на пенис , а тука нещата си се казват направо възелини , задници и тн - как така за едни секира,за други "Браво" ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”