[ANSR] garfild vs. [KASIOPEIA] HellsGrimTyrant

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тон, моля те, чети докрай изречението, а доколкото знам аз е следното "...доста време не е губил кораб на собствена планета..."
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Нито транс, нито скаут бря бря тоя бил про :lol: Хмхмх всъщност възможно е :) Като гние в мод :a013:
Последна промяна от t_o_n на пон май 05, 2008 12:28 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не, просто се пази както трябва :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Нета е най-големия ти враг :) Загубих малко меги и реци в началото на рунда във 2ра :) Няма незанулими, няма негрешащи ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 4 2008, 20:02) Румпи, ти си идиот !!!

Ако аз съм идиот,то ти си нещо по тъпо и от николесс,а това невярвам е възможно,така че не говеори така.Гледам в друга тема,успял си да спасиш човешки идиот,което автоматично те изкачва с 1% над идиотизма на горе споменатия.Петре неискам да те обиждам,затова ще подходя супер тактично:шибан анастас такъв,когато ти казват да млъкнеш-млъкни,ще изглеждаш почти малоумен,което ще е рекорд за теб.Земи се самоубий с голямото ти его да не ни занимаваш,че ми е писнало от келеши като теб!Разкарай се от планетата Земя и отиди на планета на която дават частни уроци по правопис и самоубийството не е още познато!
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ May 5 2008, 11:30) Ако аз съм идиот,то ти си нещо по тъпо и от николесс,а това невярвам е възможно,така че не говеори така.Гледам в друга тема,успял си да спасиш човешки идиот,което автоматично те изкачва с 1% над идиотизма на горе споменатия.Петре неискам да те обиждам,затова ще подходя супер тактично:шибан анастас такъв,когато ти казват да млъкнеш-млъкни,ще изглеждаш почти малоумен,което ще е рекорд за теб.Земи се самоубий с голямото ти его да не ни занимаваш,че ми е писнало от келеши като теб!Разкарай се от планетата Земя и отиди на планета на която дават частни уроци по правопис и самоубийството не е още познато!
Смех-смех-смех :lol: На мен ако ми кажеш така дали нема да те издиря къде си и няма да те набутам у некоя кофа да си правиш диалогче с кофа-войводите :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”