На печелившите - ЧЕСТИТО!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

От името на съюз "Знамя" искам да обявя и името на първия печеливш от играта с трите буркана. Както е известно на нашите опоненти, движени от хуманни съображения, ние подаряваме по един ето такъв бонус към всеки читав доклад за по-лесно поемане на горчивата истина и твърдостите и нерадостите на живота.

Също така, при придобиване на 3 буркана, ние, като добри и грижещи се редовните си пациенти хора, а също така и с цел стимулиране на тези, на които очевидно им харесва да се възползват от щедро предложените им от нас смазочни материали за изотзадните им преживявания, предлагаме на нашите клиенти и специална бонус-програма.

Какво включва тя?

1. Тридневна екскурзия из Анадола за запознаване с древните местни традиции, наречени "серт секиш".

2. Безплатни прегледи при проктолог, а също така и безплатни шивашки услуги при инциденти.

3. 10% отстъпка от бъдещите рециклажи.

4. Едногодишен безплатен абонамент за списание "Адам и Адам".

5. Почетно членство в организация "Джемини".

6. И накрая - ГОЛЯМАТА ПРЕМИЯ:

EvilForce: Изтрито изображение

Edit kaos на изображението имаше един голяяяям триметров чеп с топки като гуми на КаМАЗ. Мисля, че можете да си го представите и сами :)

Както е видно от снимката, нашите работници вече я носят към дома на печелившия. Пожелаваме му със здраве да си го ползва. И това не е всичко!!! В знак на добра воля ние решихме да добавим и ЧЕТВЪРТИ БУРКАН!!! НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!!!

А сега нека ви покажем и пътя на нашия победител към заветната премия:

ПЪРВИ БУРКАН

ВТОРИ БУРКАН

ТРЕТИ БУРКАН И СПЕЧЕЛВАНЕ НА ГОЛЯМАТА ПРЕМИЯ

Ние от съюз "Знамя" отново честитим завидното постижение на нашият редовен абонат kristian_123

Аплодисменти!!!

CORWIN: малка намеса от мен....
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 05, 2008 12:53 pm, променено общо 1 път.
Причина: 6.1. Âóëãàðíîñò/åðîòèêà/íàñèëèå/ðàñèçúì - èçîáðàæåíèÿ ñ ïîäîáíà òåìàòèêà (ñêðèòà èëè îòÿâëåíà). Âñÿêàêâè ïîäîáíè íàäïèñè, ëîãà, ìàðêè, áðîøóðè è ò.í. ñå íàêàçâàò.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Лол....арна битка се е получила :) Малко млатеница в топа няма да е излишна :) А тралко ще умре от кеф като разбере :) На печелившите честито, на другите - да чакат следващия тираж :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
GuttlessKing
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 28, 2007 7:09 pm
Контакти:

Мнение от GuttlessKing »

Егати оформлението, честно.... постарал си се, личи си... съвестен и добронамерен играч, това пък още повече се вижда :D:D :a013: :p140: каакто и да е, страхотни битки, :p015: ии, чао и доскоро виждане на потърпевшия.. :p019: :c018: :c018: :a013: :a055:
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Каос "добронамерен" :lol:

Дай малко инфо де...що е посрещнал или 30 мин е бил офлайн ? Само за последното питам.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

@Machoni: Напоследък светна ли, той одма посинява. Та снощи светнах и веднага засилих атаката без шпионаж. Няма и 10 секунди след излитането, той беше синичък вече. Ама късно. Шубето е голям страх, нали знаеш :)

Та атаката си летеше, той няколко пъти рефрешна докато си беше в мод, другарчетата му се пукнаха да шпионират с надеждата да видят де ми е флота, ама напразно.

Та така.

П.П. Пепи, Пепи, Пепи, толкова ли не успя да стоплиш, че ви позволявам да ме пиратствате, защото аз така искам. Не си харча ресурса за да ми побелеете :) Ако исках да не ми взимате ресурс, просто щях да го вдигам нощем. Ама явно вие професионалистите сте над тия дребни неща :)

П.П.П. Твой ред е - дочаках те да ми побелееш - надявам се да не се юрнеш посерически да сваляш точки че да ми позеленееш отново, а също така и вярвам, че няма да посинееш с поредното си тъпо оправдание. Нали си "великия боец и занулител" - сега ще имаш шанса да го докажеш. Танцувай сладурано :)

П.П.П. Кат каза атака - флота ми е до приятелчето ти lps. Излитай. Подарявам ви рециклажа. Айде отворко - действай.
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 05, 2008 9:48 am, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Чеки, чеки малко, че се оплете във фантазии :) ))

По-нагоре твърдиш че бягам от атаките ти, сега пък ти трябвала флота за мене :) Поканих те на "танц", ти започна да разпъваш оправдания като на цигане сополите и се юрна с точките надолу, че да ми избягаш от коефициента. Айде вземи си уточни последно версията, че пак ще станеш за смях :)

Да ти оставя един ден да помислиш? Знам, че ти е труден тоя процес и няма да ти давам зор :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

kaos написа:Цитат(kaos @ May 5 2008, 12:41) Чеки, чеки малко, че се оплете във фантазии :) ))

По-нагоре твърдиш че бягам от атаките ти, сега пък ти трябвала флота за мене :) Поканих те на "танц", ти започна да разпъваш оправдания като на цигане сополите и се юрна с точките надолу, че да ми избягаш от коефициента. Айде вземи си уточни последно версията, че пак ще станеш за смях :)

Да ти оставя един ден да помислиш? Знам, че ти е труден тоя процес и няма да ти давам зор :)

Мартинке ,сложи си ръка на сърцето и кажи не бягаше ли от атаките ми и кажи колко звездни ти потроших досега, и да съм излагал за нещо, до колкото че си каса е вярно е ти си призна. Остави си реса на планетата и гледа как ще си оголен като круша
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Айде дишайте малко!
Каос и петърчо преди всеки пост дишайте издишайте малко и я карайте по спокойно ,че да не си докарате някоя нервна криза.Не искам после да ни съдят за душевно разстройство... :)
Последна промяна от EvilForce на пон май 05, 2008 11:06 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе информативно - Пешо колко флот имаш, та да разбера що каос ти бяга и да видя в кой рунд ти пада.Аз мога и него да питам, ама той е каса, а аз на такива нямам доверие :crazy_pilot: Малко са истинските играчи като теб :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле, молете не си ври носа двама като си ги мерят . Нито не знаеш как стоят нещата нито нищо
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”