Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Здравейте !
Имам проблеми у дома и нямаше къде другаде да се обърна за помощ ...
Има една или повече невестулки на тавана ми и доста шуми ... случвало се е и да ме събужда от неприятните шумотевици... Незнам как да се справя със нея и как да я прогоня и затова моля за помощ. Който има опит в това или пък знае нещо по въпроса , моля нека помогне ... Благодаря предварително и дано не съм нарошил някой закон
Имам котка , но нея е страх Няма кво да направя за да ги махна...
Някои казват , че била пък полезна- убивала мишките, но от това нямам нужда ... затова си имам котка ... а не ми трябва оркестар на главата
Ariel написа:Цитат(Ariel @ May 4 2008, 17:15) Имам котка , но нея е страх Няма кво да направя за да ги махна...
Някои казват , че била пък полезна- убивала мишките, но от това нямам нужда ... затова си имам котка ... а не ми трябва оркестар на главата
влез в сайта на анимал планет там има подробно описания за тези неща
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Ariel написа:Цитат(Ariel @ May 4 2008, 12:03) Здравейте !
Имам проблеми у дома и нямаше къде другаде да се обърна за помощ ...
Има една или повече невестулки на тавана ми и доста шуми ... случвало се е и да ме събужда от неприятните шумотевици... Незнам как да се справя със нея и как да я прогоня и затова моля за помощ. Който има опит в това или пък знае нещо по въпроса , моля нека помогне ... Благодаря предварително и дано не съм нарошил някой закон
Не се опитвай да ги гониш лице в лице ... невестулката е доста интелигитно животно и ще си го върне
Опитай с някаква много силна миризма или с пушек ... Да ти кажа видях описано с шум ... но шума не ги претеснява ...
В къща ли живееш ?
Ти видя ли самите невестулки? Защото живеят в дупки ,а не по таваните.
Тропат ти или плъхове или нощна птица от рода на кукумявката.
Затвори прозореца на тавана или просто проверето точно когато има шум.
Отиваш на село и взимаш от дядо ти капана за вълци(ония назъбения, дет се затваря много мощно), а ако дедо ти има два или там колкото - още по-добре. Туряш ги, врътваш ключа и си ала готов. Можеш да ги напъхаш в клетки след това и да ги пуснеш нейде из балкана, ако си такъв любител на животните.
Екатеринска, грешиш. Дори да имаш добри познания за животните, не винаги е така, както е описано в книгите. И аз имах същия проблем. И това да не я гониш лице в лице е ... малко пресилено. Била отмъщавала. Какво ще направи ? Ме нагризе до смърт ? Еми нека опита, ама да гледа да не съм гладен, че хапя повече. А за да имаш невестулки, значи си имал или гнездо някъде горе, или мишчици. И в 2та варианта помагат 13 нули 12ти калибър ... Малко оставаш без улици, ама ако не ги уцелиш се плашат и бягат. Само дето ... ме хванаха леко ядосан и си направих улука на решето
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ах тез подли невестулки,некога на 15 години в БГ си имах реколта килаци и килачки,перести абе секви кви ти скимне тамън ги бех развъдил цели 12.За една вечер ми убиха 4 килака и яичицата даже после,бавно бавно и другите умориха и се отказах.3 ИЛИ 4гълъбчета раздадох и се отказах.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif