[ANSR] garfild vs. [KASIOPEIA] HellsGrimTyrant

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Петре, Петре ... какво знаеш ти за сивата икономика ... Той, че Ангела е каса си е така, ама аз имам право да му го казвам, защото знам как играе и какво прави с акаунта си. Доста говорим по отношение на общи атаки, доста често му проверявам общия статус, както и доста често се караме за каси като т.. някой си.
Казах му го и на него, ще го кажа и на теб. Ангела има стила на игра на Сталин. Откакто той спря да играе, не бях виждал подобен играч, ама от известно време, Николай доста ми заприличва на наистина много добър играч. Това, че те е бил кат' шкембе 'у ду'ар, не означава, че си по-добър от него. А това, че взема развити ацц-та ... 1во проблема не е твой. 2ро не е така както си мислиш ти. Не винаги взема готови ацц-та. Доста пъти и сам си ги е правил такива.
И не ми казвайте, че боготворя Сталин, защото не е така. Той си е истински играч, който умееше да създава други играч /само аз съм изключението деа ../
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ван, не си прав ангела, го знам от преди знам му и начена на игра, играел съм срещу него за мен винаги ще си остани форумен занулител . Аз повечето добри играчи ги познавам във бф и както виждаш не съм казал за тях нито една лоша дума . Обаче за ангела, не мога да кажа същото ,виж му постовете във форума .Значи той отеля повече време да спами от колкото да играе
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Я ко д'напрайм ? Да отвора компот от сливи ли ? :c022: Туй беше тема дет да коментиратье битката е не се пулите. 'Сите сте каси ( me 2 ) тъй че . .. марш да гледате деЦки :lol:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Петре, просиш си да глътнеш щастието барабар с топките. Коментари от жалка касимуга като тебе са ми през оная работа. Бягаше като изнасилен като видеше, че ти летя. Усещам, че искаш да бъдеш не "като", а съвсем изнасилен. Рано или късно ще ти уредим генгбенга, не се притесняваи.Ае стига, че ако платя на Рояла в бири за спама ще го пратя в токсикологията...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатHellsGrimTyrant

2008-02-05 03:14:22 Докладвай

hahahah izmentih li te aaaa???
hahhahahahaha[/quote]
То па страшно ментене, няма що. Само още един го можеше т'ва, ама той пък умря, деа...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Тая каса петер май ще ми спечели всички титли тая година,то май да си прост е даденост...Аз дето постоянно се джавкам с фолъна,дето 2-3 рунда сме си съседи,от 1вата колония до края не смея да твърдя такива глупости.Доказало си се е момчето и в един рунда,мисля преди 2 във 2ра много ме израдва.1 транс да сотавя през ноща и ми го удряше,но беше интересно,имахме еднакви флоти,мисля и двамата около 4к кръста и 14шпионаж,но аз бях конф а прасето му ангелско нокс и все пак фолъна е един от малкото хора които могат да играят БФ по един невероятен начин.Петренце моляте млъкни,личи си че си прост още от снимката ама поне не го показвай,а аз съм бил келеш после...Пази боже от къци в тоя форум...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, само да те поправя, че имаше 3к и малко отгоре :) Аз помня, защото до последно те следих :) А иначе да, Анелга си е каса от класа и знае какво да прави. Доколкото знам, от доста време не е губил кораб на собствена планета ... Освен ако не е посрещал :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 4 2008, 17:35) Тая каса петер май ще ми спечели всички титли тая година,то май да си прост е даденост...Аз дето постоянно се джавкам с фолъна,дето 2-3 рунда сме си съседи,от 1вата колония до края не смея да твърдя такива глупости.Доказало си се е момчето и в един рунда,мисля преди 2 във 2ра много ме израдва.1 транс да сотавя през ноща и ми го удряше,но беше интересно,имахме еднакви флоти,мисля и двамата около 4к кръста и 14шпионаж,но аз бях конф а прасето му ангелско нокс и все пак фолъна е един от малкото хора които могат да играят БФ по един невероятен начин.Петренце моляте млъкни,личи си че си прост още от снимката ама поне не го показвай,а аз съм бил келеш после...Пази боже от къци в тоя форум...

Румпи, ти си идиот !!!
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

идиотите са свещени хора...и за Архангелите или добро или нищо :dizzy:
пп. оправете името на съюза на защитника :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ May 4 2008, 18:47) Румпи, само да те поправя, че имаше 3к и малко отгоре :) Аз помня, защото до последно те следих :) А иначе да, Анелга си е каса от класа и знае какво да прави. Доколкото знам, от доста време не е губил кораб на собствена планета ... Освен ако не е посрещал :)
"Не е губил кораб", като ми го каже некой това си разбирам, че е лъжа ;) То на тоя принцип няма битки бе :O Ване, недей с такива изказвания моля те :)
Последна промяна от t_o_n на нед май 04, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”