Филми ...
-
shyshkovec
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 30, 2008 6:57 pm
- Контакти:
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
Нов, стар, коя година? Не те знам какво си гледал...Ariel написа:Цитат(Ariel @ May 4 2008, 17:19) Абе някой може ли да каже някой интересен филм ... Трилър , Ужаси , Фантастика , Комедия или нещо от сорта без естествено Краминалета,Драми,Мюзикали...
Аз си изтеглих Day 6 на "24" и съм доволен
Последна промяна от LoaD на нед май 04, 2008 9:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Сценаристите на 24 продължават да ме учудват със своята изобретателност. Тъкмо си помислиш, че им се изчерпат идеите, че им е време на обратите в сюжета да свършат и те пускат неква фантастика. Просто достойно за уважение.LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 4 2008, 17:47) Нов, стар, коя година? Не те знам какво си гледал...
Аз си изтеглих Day 6 на "24" и съм доволен. Тъкмо докараха Бауър от Китай...
П.С. Абе пич, кви са тея критерии ба? Тип "искам нещо, ама и аз не знам какво, надявам се вие да ми кажете."
П.С.2 Иначе по тея критерии мога да ти препоръчам да си дръпнеш двете колекции със филми на Стивън Сегал в Замундата. Може да ги гледаш и като екшън, и като комедия, и като фантастика.
"Времето променя, времето подменя."
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Труден за убиване, Невидимият и т.н.. Всяка понеделник вечер - салатка, вечерка, Диемата и филмче на Сегал. Размазвам са. Пък къв фен му бех като малък, малии направо не си вярвам сам.ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 5 2008, 00:14) Цъ, Под Обсада и Нико цепятКрая на 80те са сънували такива динамични пуканици
![]()
Ама нема вече такива екшън герои. Ся са застаряващи китайчето, застаряващите екшън звезди от това поколение(дето са слаба работа вече или правят последен напън) и некви мускулести педалчета, често само педалчета. Кофти.
Те даже на Джон Маклейн бенефиса му орезилиха. Ужас просто. А бяха времена различни...
"Времето променя, времето подменя."
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти: