Мнения относно развитието на БФ в бъдеще

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

Оо, Айряне.... :P

За 2 години играта получи раси, нова класация, бойни точки, нови кораби....както и нанокредити де.

След още 2 не ми се мисли какво може да има...
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

страрата версия ми харесваше повече затова играя и в 2-ра. новата колкото и да се мъча не мога да и свикна , а догодина няма да има вече олд версии и сичко ще е по новите правила :p015:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

И във форума ще има 100 редовни потребителя, 99 новаци с въпроси и един румполино, който да пуска тъпи теми :) ))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

А във форума нема опастност да изчезнем.Дуйнокс играя от достатъчно време за да изразявам подобно мнение и не си ти човека който да ми прави забележка!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

е аз горе долу знам от кога играеш тайче мога да изкажа такова мнение ;)
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ May 4 2008, 11:17) Един прост въпрс.Според вас след 1-2 година bulfeеt ще се е превърнал във?
Без особена разлика. Все още Роял ще играе из някоя вселена, хера все ще тича да се сражава с бъговете, върки още ще е тук и ще разправя легенди и митове за съюз Питбулс, който го помни само той... както и най-върлите форумни образи пак ще са тук и ще си вършат същото, а именно - ще пазят форума да не умре от скука, въпреки че може би ще има 1-2 опита от страна на членове на екипа... Ако евентуално пак му прищрака на някого да е герой за 15 минути. :)

Може би ще има и 1-2 платени опции още, както и имам силното усещане, че скоро ще преживеем заедно поне един рунд, който ще стартира без бъг (*/me стиска палец*) :P .

И Роял ще стане най-добрия флийтър на CS вероятно... :) . След като седмица преди края на някой рунд, в който води вторият зад него с двойно повече точки, не го накажат пак за пореднoтo му безсмислено нарушение на правилата. Предусещам и завръщане на Мистър Макс под предтекст, че е леля си Гошо. Вече ще е ветеран от 3-4 други онлайн игри (почти нечувани по нашите краища), където вече е отупал някого не само на думи, та ще се е надул и нема да може да се приказва с него. Ама няма и да трябва, ще изяде поредните 10000 дни бан :) .
Последна промяна от LoaD на нед май 04, 2008 2:31 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ May 4 2008, 16:25) Предусещам и завръщане на Мистър Макс под предтекст, че е леля си Гошо. Вече ще е ветеран от 3-4 други онлайн игри (почти нечувани по нашите краища), където вече е отупал някого не само на думи, та ще се е надул и нема да може да се приказва с него. Ама няма и да трябва, ще изяде поредните 10000 дни бан :) .
ето това ме закопа... бахахахах отивам да си купя памперс смеееееехххххххх "леля си Гошо" хахаххахахха
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Преди играехме с мотив да спечелим рунд и каос по джапанки да ни донесе некоя пластмасова купа с камък от улицата в отношение 1:5,сега когато каос не е админ нямаме стимул и няма смисъл...Тогава се събуждахме рано сутрин и си казвахме,че има смисъл да живеем щом каос е още в лидерските позиции на играта,а сега и това не ни остана!Каосе,пиле,колко кредита струваш да те купим да ни потанцуваш? :lol: :lol:
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 4 2008, 16:25) И Роял ще стане най-добрия флийтър на CS вероятно... :)
Е сега е залата и взима уроци.. някви 40-12 .. 30 10 .. е такива весели раоти
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е задобрял е... преди беше 39-1, 38-2, тук-таме хващаше врътка :P .
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”