Набит Тамплиер
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Значи въпросния герой реши че може да колонизира до мене,за да ме краде и евентуално да ме занули
последваха няколко дни подготвка и се случи следното: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=714482a ще помоля евентуално за бекъп ако някой реши че си заслужава
рундовете трябваше да са 12 но явно в бързината съм пропуснал да ги пусна за което се извинявам на всички застрахователи.Рециклажа(малко над 7млн)беше събран от мене и още един добър човек ,за което съм му благодарен
На защитника бързо възстановяване и по-прецизно да си избира жертвите следващия път 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Браво!Много добра битка,а щом сте събрали и всичкия рец 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Master Yoda1
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 17, 2006 9:44 am
- Контакти:
Браво браво радвай се, мене ако последните дни ми пукаше много много какво става, едва ли щеше да ме удариш. Просто ми стана доста скучно и спрях да играя и да си оставям флота + това ми праща и смс като ме нападаш да не мислиш, че нямаше да вляза (ако ми пука). Иначе те поздравих за битката за точките ти трябва да се радваш много и по-точно аз 24к ти 49к представи си на 34 да бях и нищо нямаше да ми направиш, но това е без значение казвам го за архива.
P.S. Трябва да си много доволен, че има хора които да ти съберат рециклажа, щото ако трябваше сам да си го събираш едва би събрал половината (а може и по-малко) а с него и 1/2 от флота неможеш да си възвърнеш.
P.S. Трябва да си много доволен, че има хора които да ти съберат рециклажа, щото ако трябваше сам да си го събираш едва би събрал половината (а може и по-малко) а с него и 1/2 от флота неможеш да си възвърнеш.
Последна промяна от Master Yoda1 на съб май 03, 2008 10:09 am, променено общо 1 път.
- Master Yoda1
- Редник (Private)
- Контакти:
Нещото за което съжалявам е това, че като тръгнах по пътя на отказването не се махнах от Тамплиери поне да не им грозя името щото са супер готини хора и с една такава изява само ги преебах.
Последна промяна от Master Yoda1 на съб май 03, 2008 10:01 am, променено общо 1 път.
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Еми пич всичко хубаво ти желая,но трябва да поработиш над отношението си към хората,лошо няма да имаш самочувствие но не трябва да се прекалява
На въпроса за точките нормално е да биеш по-слабите от тебе или такива на твойте точки но като отидеш при някой дето ти е почти на горната граница на коефициента нормално е да гризнеш дръвцето
приятна игра на всички и 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- Master Yoda1
- Редник (Private)
- Контакти:
Аз казах ако не ми беше писнало нямаше да има подобно нещо ако ще на милион точки да е все тая като си правя сейван, но в случая ми стана доста тъпичко тия дни и реших че не ми пука много. Сега даже може пак да ми стане интересно имам супер много хора които мога да бия (за разлика от преди). Мерси много за хубавата битка дано и за тебе да се намери някои батко

-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
тамплиери са сериозен съюз за това хапват и сериозен пердах а за въпросния играч от тамплиери и аз съм със същото впечатление като ударилия го.батдобчи не всички са идиоти и то такива каквито ти се иска на тебе.нищо лично но все пак нормално е някой на повече точки да ти свие сърмите
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- Master Yoda1
- Редник (Private)
- Контакти:
Лол ти май не разбираш много за какво говоря. Това, че било нормално някой на повече точки да ме набие нз къде го пише просто, както казах (поне 2х) реших да отпусна малко и спрях да се занимавам с играта, иначе до седмица щях да направя най-малко още 50 бойни и тогава нз дали въпросният атакуващ на 2х повече точки щеше да ме бие ...