[ANSR] garfild vs. [KASIOPEIA] HellsGrimTyrant

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

http://rogertaylor.hit.bg/crazyd(az)%20 ... olaki.html

Помниш ли или да викна невромансера, когото тогава помоли да стационира до мене, за да ти помогне?Да викна ли фагет, да обясни колко пъти летя с рециклаторите към тебе(той беше на 3:145 някъде) ? Петре, спри да се излагаш.

П.П.И анче мога да й пиша да обясни как си пускал масови при Архангелите да ме бият тогава.Мизерник беше, мизерник си остана, мизерник ще бъдеш.
Последна промяна от Fallen_angel на пет май 02, 2008 10:29 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле гледам баце, ама това не съм аз. Тогава не играех а пак д доколкото си спомням, братчета бая тя е понатупвал :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Петре, питам отново - да викна ли неврото да обясни?Мисля, че е онлайн още.Той ще каже как беше помолен да стационира унитата си до мене.Признай си и не се прави на глупак, за да не станеш още по-голям глупак.

П.П.Който и да игра с акаунта petar1981 ми пляскаше топките в брадичката си докато духаше и бягаше през галактика.А в детмача редеше мини и Архангелите му се смееха като на последния кифладжия
Последна промяна от Fallen_angel на пет май 02, 2008 10:36 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле ,ти никога не си ме удрял това е аз съм те правил лично на див и щастлив. Ако искаш викни и папата това е :c022:
Последна промяна от Mo`Money на пет май 02, 2008 11:00 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

И тук си в грешка - 50 кръста с милион кристал оставени.Е да, цял флот не съм удрял.Ама чакам да видя с доклади къде си ме правил див и щастлив - МОЛЯ ТЕ - ОПОЗОРИ МЕ!Давай!Доклад!

П.П.Ако не приложиш доклад - това ми е последното мнение по темата ;) Отново сори на Рояла - ще го черпя една мини-биричка като мина през Бургас :)
Последна промяна от Fallen_angel на пет май 02, 2008 10:40 pm, променено общо 1 път.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле ти ац никога не си се правил сам винаги си взимал на готово дай координатите в 1-ва че от кога те диря играчо

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Който има време да играе през нощта,бие забраванковци :c022:
@PetAr1981,от теб по-голям няма :)
@Halo,моля те остани ми бял,моля те :)
Последна промяна от Skullcollector` на съб май 03, 2008 8:34 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Петре, ти ще си останеш вечно душевно болен, за това няма да ти казвам, че 4ти километър те зове. Твоето е неизлечимо. Макар и хората да казват, че шизофренията е лечима ... при теб и тя не е. Доказват го постовете ти в тая тема, която само ти знаеш защо и измести смисъла.

Фолън, аз помня :) ))))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Рояле, немаш грижа... Живот и здраве да мина това лято ;) Пак ще те снимаме скрит зад бутилката :) :lol:

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Рояле, поздравих нападателя за добрата битка която е направил . само да не се обиждаме, имай уважение към по големите от теб. Не съди като Ангела, по постовете кой какъв е бил ,той може и да си има виртуална приятелка даже . Моля те не подражавай на него : :dizzy:

пп Това съвсем са побъркахте от тия компютри. Рояле на твоята възраст маса жени бре и се разбукани а ти се си наврян на тоя компютър ай то ангела, неговото вече е не излечимо, при теб има шанс поне
Последна промяна от Mo`Money на съб май 03, 2008 4:52 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”