Дуумгард, много жалко, че си гид като даже правилата не са ти ясни.DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ May 1 2008, 15:36) ама мистериа, аз имам във предивид да отивам да го взимам за себе си, не да го взимам и после на собственика(сега е забранено затова койт докопа..)това според мен няма да се зачита за наливане....а за хиенстване![]()
Иначе тогава точно-за какво ще е съюза? за да се чати със хора и да се правят масови атаки над врагове...оо да това просто прави съюзите най-добре от всякога...
П.С.трябва някой рунд да се опита всички играчи да играят сами.да няма съюзи пък да се види на кого може да се разчита(транса на ресурс да се разрешава САМО със предупреждение и то ако е заради рециклаж)
Замислилял ли си се какво става, ако постянно храня някой с рециклажи? А какво става, ако направя битка с 200 млн поле и някой приятел рециклира?
Едно е да хиенстваш, т.е. да летиш при вече ВИДЯН рециклаж, друго е да те наливат - да летиш преди провеждането на битката. Второто може и да е възможно, ако те видим в предаването `ясновидци` по бтв :D
P.S.: И ще е добре да се провери DoomGard за наливане