Ами с моето скромно мнение е, че с тази забрана за транспорта още повече се заляга върху изработената стратегия мини>скорости>рециклажи>и-та и ако остане ресурс след цялата тая работа си пускаш и малко флота.Играта въпреки всички опити за нововъведения не позволява развиаването и експериментирането със каквато и да е друга стратегия и вече от около 2 години и тъпче на едно и също място.Едни и същи хора ,по един и същи познат до втръсване начин печелят рунд след рунд и се опитват да налагат на всички собствения си стил на игра, доста успешно бих казал,за сметка на разнообразието.
Я в промените за следващия рунд да се направи така че добива на мините ти да се определя от големината на флотата ти.Тоест колкото повече кораби имаш толкова по малко да копаят мините ти.Пък тогава вече мисля, че ще можем да си поговорим за наистина баланисирани акаунти които са флийт-насочени, а не рециклатор и "i" както е в момента...
Забраната за транспорт
Това е тъпо.monty написа:Цитат(monty @ Apr 26 2008, 11:40) Таня, не става въпрос всеки да си смята - просто да се въведе ограничение, без да имаш определен коеф между боен флот и рециклиращ такъв да не можеш да стройш боен - но пък така , ще се ограничат търговците - над това не се бях замислил, ако строят само бойна флота за пазара, друг е въпроса, че винаги когато съм търгувал и рецките вървяха по-добре от бойния флот .....ми има някаква идея в тоя коефициент - ако някой иска може да се поразмисли повече, аз отивам да пия кафе - приятен ден и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!![]()
Аз може да искам да удрям и да подарявам рецовете на който свари.
Да не говорим, че ще ме задължат да проуча рециклатори преди да направя 50 кръста.
Що пък да не мога.
А не мога ли с определена бройка рециклатори, да сиг ис тационирам от планета на планета и с тях да правя флот?
Да стацвам всичките си 10 реца дето имам, да пусна 10 кръста на колонията и да разкарам 10те реца над руга колония - там пак 10 кръста и така повтарям занятието, и трупам флота ?
Всеки сам да си преценя колко рецове да прави. Въпроса е, че ако правилно смяташ може да си развиеш така акаунта, че да си обираш рецовете докато не тис е налага да вдигаш по 100+ млн рец, и имаш флот с който да го направиш.Тогава пък ще ти се отключи 250к съюзен коефициент.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ивъли не е точно така, както го казваш... Забряваш за едно основно нещо - бойните точки, които имат исновно влияние върху класирането. Освен това играл ли си в спийда?! Поиграй малко и ще видиш, че Итата ги няма...EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Apr 26 2008, 11:08) Ами с моето скромно мнение е, че с тази забрана за транспорта още повече се заляга върху изработената стратегия мини>скорости>рециклажи>и-та и ако остане ресурс след цялата тая работа си пускаш и малко флота.Играта въпреки всички опити за нововъведения н....
Прост пример: Миналия рунд на 40 системи в двете посоки в 3та галактика нямаше кьораво И (съседа ме кълнеше)...
Абе опитай да поиграеш, по различно е от 1ва
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Apr 26 2008, 09:15) А бе, Мо, не че нещо, ама ти кой беше?
Кой аз ли, Пешко неграмотния
пп.Така и аз да си кажа мнението, забраната да се транспортира ресурс между играч е доста тъпо, както и атаките със сонди, така хептен ще се обезмаслят съюзите . Ама погледнете го и от другата страна на монетата, така пък ще се научат играчите със боен акаунт да си купуват рецки. Само не ми казвайте че неможите да си балансирате акаунта на флот и на рецки
Последна промяна от Mo`Money на съб апр 26, 2008 9:37 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
добре транспорта ще е забранен
в такъв случай не мога ли да си уговоря реца с някой близък на мойте точки съюзник и после да си го ограбя с трансове вместо да ми го транспортира
misterya: Прочети цялата тема и ще си отговориш сам на въпроса, който е много ясно отговорен.
misterya: Прочети цялата тема и ще си отговориш сам на въпроса, който е много ясно отговорен.
Последна промяна от Nedospivko на съб апр 26, 2008 9:38 am, променено общо 1 път.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
ЗАТВОРЕНО !!!
великденско почистване ....
edit: след като бяха изринати авгиевите обори, отваряме .... за нови мъдрости
великденско почистване ....
edit: след като бяха изринати авгиевите обори, отваряме .... за нови мъдрости
Последна промяна от CORWIN на съб апр 26, 2008 11:40 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]