Вселена 2
Временно класиранe:
Предлагаме ви интервю с RoYaL и АncienT_SouL, лидерите на двата водещи съюза във вселената, които между другото са и във война помежду си:
Fen`na`Barca : Добро утро
RoYaL : ха добър ден де (не че нещо, ма ще е добре да ми кажеш предварително с кви глупости ще ме изненадваш, че станах преди 10 мин и ще изтропам и аз някоя глупост :D)
Fen`na`Barca : Търсим пикантни новини около Вселена 2 . А както знаем , около теб винаги е интересно .
RoYaL : Сори, но няма нищо интересно
Fen`na`Barca : Не може да няма . Около теб винаги има
RoYaL : Поне аз не съм чул да има.
То на последък е модерно на научавам неща за себе си дето не ги знам, че за това че нищо чудно де
Fen`na`Barca : По непотвърдена информация си изкарал от големите лоши кораби
RoYaL : не съм чул подобно нещо, но е хубаво да разбирам разни такива неща, винаги ще са ми от полза )
Fen`na`Barca : Добре нека преминем на друга тема.
Fen`na`Barca : Това първи рунд ли ти е с подобен стил на игра - търговец ?
Fen`na`Barca : И в това, ли е тайната на смазващото ти превъзходство в уни2 ?
RoYaL : Да, преди само съм чувал за разните му търговци и съм ползвал услугите им
RoYaL : Ами да, там някъде е истината ... обикновено по средата )))
Fen`na`Barca : Виждам ,че сте събрали един стар съюз във Вселена Спийд . Това значи ли ,че ще намалиш газта от уни2 ?
RoYaL : Не, макар че не си давам кой знае какъв зор.
В спийд имам друга цел, а може би вече първата ми колония я подсказва.
Fen`na`Barca : Нека поговим за конкуренцията ти . AncienT_SouL,ReapeR_ или Ivana ? Кого чувстваш , като най-голяма заплаха ?
RoYaL : Заплаха за какво? В моемнта сме в официална война със съюза на AncienT_SouL, ако това педставлява за нещо заплаха. Разбира се, с AncienT_SouL е ясно, че ще имам големи трудности, но нали за това е играта, не гоня позиция, поне нека стане нещо интересно.
Fen`na`Barca : Я ни разкажи малко повече за конфликта между двата съюза . От кога и защо варира тази война ?
RoYaL : Ммм... еми всичко почна когато се яви играча zoro_gtx, той тръгна с агресия към нас, но поради това, че бе сам не може да се справи на 100%. По-късно акаунта смени името си на unleashed, но за мен това бе същата личност. С единствената разлика, че отиде в HellWings. С ейшънта соул се знаем от преди и той бе единствения, с който не се нападахме. Но след като настана пълна скука, а няколко акаунти смениха многократно собствениците си получих предложенеи от AncienT_SouL ад си спретнем една война. Аз нямах инщо против, но трябва да говоря със съюзниците си. И така двата лагера имаха 1 седмица да с подготвят и войната бе обявена.
Fen`na`Barca : Ще ни покажеш, ли нагледно как се развива войната . Естественно с доклади и инфо около битките
RoYaL : Равностойно се развива. Аз имам един доклад срещу ейшънт соул, но не го пазя.
Fen`na`Barca : Само толкова ? Един доклад ?
RoYaL : Нима е малко? Човека играе доста добре, пази се и пр. Не е лесно да бъде ударен току-така.
Fen`na`Barca : Не ме разбирай погрешно , но само един доклад при положение ,че общо в двата съюза сте 39 човека (АНСР 11 ,Hellwings 28)
RoYaL : Аз погрешно не те разбирам, не знам дали за теб важе същото. От моя страна има 1 доклад срещу AncienT_SouL, той от своя страна мисля има срещу Aqks, а най-върлият ни боец, който стопци доста от hellwings е garfild, но за жалост аз не следя чак толкова тези събития и не мога да ви предоставя доклади. Може да попитате него. Както и съюза Hellwings, може да имат с какво да се похвалят.
Fen`na`Barca : И все пак , не може и не вярваме всичко около Роял да е наред и да няма нищо интересно . Името ти винаги е гаранция за нещо пикантно
RoYaL : Блажени са верующите :D
Fen`na`Barca : Кога да очакваме звездоброици ?
RoYaL : когато най-малко ги очаквате
Fen`na`Barca : Много лесно се измъкваш . Знаем ,че всичко се движи по-план.
Fen`na`Barca : Все пак кога и по кого? Ациент ?
RoYaL : Не се измъквам, просто смятам че играта за всеки си е индивидуална, по кого, как и кога, дали тоя рунд и пр. си остават за сега загадките
Fen`na`Barca : Ще разочароваш читателите след като не каза нищо , което да заинтересува нас читателите
RoYaL : Ми тогава вие си решете дали да пуснете интервюто, аз лично не настоявам
Fen`na`Barca : Лек ден и успешен завършек на войната с Hellwings и естественно на рунда . Разочаровахте читателите с това ,че не влязохте в детайли
RoYaL : Весели празници на разочарованите читатели
Fen`na`Barca : Весели празници и на теб
-------------------------------------------------------------------------
Fen`na`Barca : Добър ден !
AncienT_SouL : подобно
Fen`na`Barca : Търсим пикантни новини около Вселена 2 . А като втори в класирането , нормално коло теб да има такива
Fen`na`Barca : коригирам 3-ти*
AncienT_SouL : ми малко ми е напеченко че враговете от анср доста си ме понаглеждат
AncienT_SouL : засега се държим ама занапред ще видим
Fen`na`Barca : Като каза АНСР имате война с тях . Разкажи ни нещо повече за ситуацията
Fen`na`Barca : Кога и защо започна войната
AncienT_SouL : ми сичко започна когато ацц-то на кокала стигна до ръцете на ално който ме пита за персонален нап,по това време с останалите от анср си бехме пак нещо като персонален нап и ако се бех съгласил и с ално и дотам нямаше по кой да лета и затова решихме да си направим войничка малко интерес да има
Fen`na`Barca : А в какъв етап е войната ? Има ли някакъв превес ?
AncienT_SouL : ми засега RoYaL е проблемния много дърпа напред а останалите стоят повече време в мод,вероятно нямат време за игра иначе дебим си танкерите
Fen`na`Barca : Като казахте Роял ... Вие сте му единственият бял , а знаем , че Рояла е горял в тази игра. Нанесохте , ли си удар с него ? Кoй , кого засега ?
AncienT_SouL : да преди 4-5 дена някаде непомна вече той ме удари по 1 планета замени си атаката с друга попринцип гледам за такива смяни на атаките но в въпросния ден бех се загледал в 1 филм и не обърнах внимание на смяната
Fen`na`Barca : Ще може , ли и ние читателите да се порадваме на битката ?
AncienT_SouL : нямам я вече в военните доклади бекъпче несъм си правил а ти тя не е нищо особено нападателя намалява свойте точки с 100 защитника с 1000
Fen`na`Barca : ок
Fen`na`Barca : Стратегията на Рояла е ясна - ТЪРГОВЕЦ - а, вие на какво разчитате? И смятате ли ,че ще ви донесе успех за първото място
AncienT_SouL : ми и аз ще го мъча търговец майче търговиика и проучвания мини не смятам да права повече не че са ми големи сега де 25/20 иначе не гона първото място
Fen`na`Barca : Нека се върнем към предходната тема , а именно войната ви с АНСР
Fen`na`Barca : Дайте ни битки м/у играчи на двата съюза
AncienT_SouL : все още няма такива получаваме си смс и се влизаме като спим сме на сейван та общо взето несе даваме лесно
Fen`na`Barca : Доколкото ми е ясно , една котка от противниковият лагер изловява мишенцата и ви помага да се отсеете .
AncienT_SouL : мм това него разбрах
Fen`na`Barca : Гарфиелд от АНСР
AncienT_SouL : него познавам
Fen`na`Barca : Да разбирам ,че не следите играчите си ?
AncienT_SouL : следа тези който са ми бяли останалите ако изкат нещо,помощ съвет стига да мога помагам
Fen`na`Barca : Разбрах
Fen`na`Barca : В началото на рунда бяхте един от тези които раздвижваха трибуната. Похвалете се с някои нов удар ?
AncienT_SouL : ми освен срещу някое "и" други доклади нямам засега
Fen`na`Barca : Явно не искате да ни споделите нещо по интересно . Лек ден , успешно завършване на рунда и весели празници
AncienT_SouL : мерси и подобно
Вселена 3
Временно класиране:
В последмо време, като че ли усещаме раздвижване из топа на вселена 3. Ясен за пример аз това е войната между Тамлиери и Vaygr, два от водещите съюзи. Ето коментарите на двете страни за войната :
korahmor
Честно казано няма много за разказване... Войната ни с vaygr е хронична... Като на половината ни съюз даже и техния първенец nemezis ни беше зелен... и военните действия се водеха вяло. Една нощ nemezis реши, че е време да раздвижи събитията и ми потроши по около 200-300 сателита на 4 от планетите ми... бях решил да завърша кротко този рунд, като добър търговец на оръжия, който продава, но не използва

Е, плановете ми се промениха... свалих 200К точки, за да ми светне бял и си направих колонии до него... сега си играем на котка и мишка, но вчера след като си изтри една колония, по която лятях със звездите, гледам че я е преместил до мен

което всъщност ме устройва... не са налага да местя аз

И така, до края на рунда ще сме си като дупе и гащи... ще бъда неговата сянка... а може би той моята - знам ли
BoBaKa_LUD
Ами всичко си вървеше нормално до момента в който Лусс не удари aktivex a Ветеран удари тера31 от тамплери след което те ни обявиха война. Мина време и дафинка от тамплиери удари Лусс. И като че ли това беше края на войната защото бяха извън нашия обсег в точките или бяха много далеч от нас. Но преди няколко седмици се колонизих до Дениску от тамлиери и направих доста добра битка!!! След седмица Немезис успя да бутне доста от сателитите на корахмор по колониите, а корахмор отвърна като бутна 5 знс на Немезис. И в момента двамате се дебят!! Това е историята на войната , иначе нямало е остри думи между нас . Според мен и от двете страни се държат доста спортменски!!!
..............
Малко се ядосах на korahmor, когато постна битката в която му бутна 5 ЗнС нарече nemezis "досадник" и моето мнение е, че малко повече трябва да си уважаваш съперниците: посрещна си го! Браво , но после в форума така да говориш, че бил досадник и т.н. не говори добре за тебе, 3-4 месеца бяха недосегаеми, а топ 10 с момента са си приятелчета и един човек да реши да нападне някои от голямата 10ка и така да се държат. Не е правилно според мен!!! Т'ва е от мен!!!
```````````````````````````````````````````````
Ние им пожелаваме успех и се надяваме да покажат още добри битки.
Повече по темата може да прочетете на следните места:
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=51933
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=51808