Моето аквариумче
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Бира ? Мезе ... Риба ? Къде, къде ? Я слагайте тиганя, аз ще я чистя
Иначе аквариумчето е хубаво, само внимавай с нагревателя, че да не стане рибена чорба. Таман и зелентийка си има ... Казвам ти от опит. Сестра ми като беше малка, си играла, играла /майка забравила да затвори капачето/ и като пуснала нагревателя ... Е, прибирам се, температурата на водата беше само 120 градуса ....
Иначе аквариумчето е хубаво, само внимавай с нагревателя, че да не стане рибена чорба. Таман и зелентийка си има ... Казвам ти от опит. Сестра ми като беше малка, си играла, играла /майка забравила да затвори капачето/ и като пуснала нагревателя ... Е, прибирам се, температурата на водата беше само 120 градуса ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
shyshkovec
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 30, 2008 6:57 pm
- Контакти:
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
След "сестра ми" беше ясно какво искаш да кажешVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Apr 26 2008, 14:24) Сестра ми като беше малка, си играла, играла /майка забравила да затвори капачето/ и като пуснала нагревателя ... Е, прибирам се, температурата на водата беше само 120 градуса ....
[url=http://nemexia.bg][/url]
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
мляс...Дай ги тия рибки да ги опапаме найстина...Вкусно суши със бутилка ракия (саке няма!)
Е видя какво каза екатеринска-много грижи...Няма рибки = няма грижи = но довони сити хора
Е видя какво каза екатеринска-много грижи...Няма рибки = няма грижи = но довони сити хора
Последна промяна от TheBeast на вт апр 29, 2008 2:19 pm, променено общо 1 път.
The old dog has some new tricks in his sleeve...
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Nedospivko евала ти правя за занимавката. Аз нерви нямам да гледам рибоци, макар да казват, че не искали толкоз занимавка(не им вярвам).
А много ме кефи като почнат да се обаждат <15-16год в тоя форум как ще направят това или онова с бутилка пиене. Някак си ме набива на смях
А много ме кефи като почнат да се обаждат <15-16год в тоя форум как ще направят това или онова с бутилка пиене. Някак си ме набива на смях
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
за да имаш хубав аквариум не трябват много грижи а много пари
за да не ти помътнява водата си взимаш хубава помпа, за да са ти здрави рибоците си взимаш необходимите витамини, за да не ти зеленясват стъклата си взимаш съответните добавки за водата и от "скъпите" сомчета, за да ти са хубави и зелени растенията си взимаш хубави лампи и качествени торове
моето аквариумче за сега е окололо 500лв като се има в предвид че всичко сам съм си правил
ако има и други "зарибенковци" да пишат можем да обменим опит, че повечето литература в интернет е пълна измислица
моето аквариумче за сега е окололо 500лв като се има в предвид че всичко сам съм си правил
ако има и други "зарибенковци" да пишат можем да обменим опит, че повечето литература в интернет е пълна измислица
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
Ваца дай да не се обиждаме,по-голям съм от 15-16 години и иискренно ценя алкохола,а не го изразходвам плюс това се шегувах...
По повод аквариума-ценя работата ти,щом си се буквално зарибил,еваларка...Да са ти честит рибетата и още по-голям аквариум ти пожелавам след време да имаш
По повод аквариума-ценя работата ти,щом си се буквално зарибил,еваларка...Да са ти честит рибетата и още по-голям аквариум ти пожелавам след време да имаш
The old dog has some new tricks in his sleeve...