След поредната дълга нощ снощи и прибиране рано сутринта,към 1-2часа следобяд станах(учудващо,дори бях подранил за сейвъна ).Започнах да преглеждам съседите,пратих някой друг полет и започнах да пооправям малко вкъщи,после хапнах,с други думи давах само преглед от време на време,докато чаках...
По едно време въпросният ми праща СМС,с ясната цел да си отмъсти за десетките атаки последните дни
Не му се получи много:
Минута и 40 секунди след битката минаха кофите(заблях се в консумиране на обяда си )
2008-19-04 17:50:44
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
417600 метал
417600 кристали
208800 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Отговори Изтрий
Моля за бекъп.
Последна промяна от Skullcollector` на съб апр 19, 2008 4:03 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 19 2008, 18:52) Браво, добро посрещане, но ми се струва, че нападателя съвсем леко е объркал мисиите ))
Шт,не казвай на никой.
Първия път пробва с Пиратски,после с една атака(която нямаше как да посрещна) и третия път ...
Тъкмо бях закъсал за газ
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
скул евала ....ко да кажа освен че си му подал да пипне на бога рога....ти си си жилав нема как да те бутнат така лесно и то като ти ускат атака с полеви
Мили боже, баси несериозната игра. Щял е да те спука от бой но просто вече не останаха играчи които да се сещат да си вдигат ши*аните проценти... Много жалко
Toso_is_back написа:QUOTE(Toso_is_back @ Apr 26 2008, 02:12) Мили боже, баси несериозната игра. Щял е да те спука от бой но просто вече не останаха играчи които да се сещат да си вдигат ши*аните проценти... Много жалко
Мне... Дори да бяха с равни проценти пак нямаше да го бие...
Поздравления за битката... Харесват ми такива посрещания...
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.