LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Apr 25 2008, 20:40) Че то по тая логика - не мога ли преди да думна някой, да пиша до който сам си избера играч и ако евентуално литне - да го соча после с пръст пред админите - "тоя се налива, тоя се налива, накажете го!"?
P.S.: И тая тема май много офтопик стана...
Имам и един конкретен въпрос - А ако някой лети по мен, докато съм онлайн, би трябвало да имам право да уведомя съюза, че съм решил да го срещна геройски очи в очи? Защото, ако пък и трябва сейвън да правя, за да бягам от битка, понеже да не ме накажат за рециклажа после, или да трябва да се оставя да бъда отнесен за тоя що духа, то не е ли малко нагло като правило? Да не кажа и нелепо. Откъде-накъде ще ми поставя ултиматуми който и да било да се вдигам от планетата си или да ми летят останките в космоса после. Е, ако администраторите се навият да ми плащат газта, ще е друго. Нужно е да се разясни как ще се процедира в различните ситуации, за да няма после рекъл-казал.
е това е че никой не разяснява, а нешата отиват доста улево. Преди като кажеш на някои той беше длажен да ти върне срешу някакъв % реца, сега не е длъжен, а напротив -длъжен е да се налее
п.с.: миналия рунд имаше битки и атт дето съюз 'пургатори' и съюз 'смерш' летяхме с рецки всичките и пак не беше сигурно че ще успееме да го събереме целия ,а камо ли 1 играч сам да си го вземе.Победителя в миналия рунд имаше атт в които съюзника му му помагаше с рецикалтори /а те двамата имаха многоооо рецки/ интересното е ,че по това време дори и техния съюз нямаха исканите 250к коефициент - това са факти !