въпрос за транспорта

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

Milanoff написа:Цитат(Milanoff @ Apr 24 2008, 15:19) От сега гарантирам че при атаки, вдигната флота и оставен ресурс ще светите... в оранжево.
а при атаки, вдигнат ресурс и оставена флота? или при атаки и невдигната флота докато е онлайн? или при атаки с по-слаба флота? или при наливане с бойни точки под предтекст "отказвам се"???
Карбанкал - Да нямаш лоши спомени .Правилата на играта ще бъдат спазвани .
Последна промяна от Blood_God на чет апр 24, 2008 9:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
BikerBoy
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 16, 2007 9:38 pm
Контакти:

Мнение от BikerBoy »

Ами ако аз ударя някой и немога да събера реца, и някой друг който даже и не го познавам вземе останалото това ще се наказва ли ?!?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BikerBoy написа:Цитат(BikerBoy @ Apr 25 2008, 00:51) Ами ако аз ударя някой и немога да събера реца, и някой друг който даже и не го познавам вземе останалото това ще се наказва ли ?!?
Ами ако му кажеш, къде ЩЕ има битка и той прати преди тя да се проведе - да. Логично е. Просто докато няма транспорт - не ви помагат с рецикалжите. Не ви достигат рецки - оставяте боклука.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
BikerBoy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BikerBoy »

А ако той просто види в полета с рецилажите и го вземе няма наливане ?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BikerBoy написа:Цитат(BikerBoy @ Apr 25 2008, 00:56) А ако той просто види в полета с рецилажите и го вземе няма наливане ?
Да, това се опитах да кажа. Тук промяна в правилата няма - щом има меню с полета за рециклиране би следвало да е логично. Остава си масова практика да се крадат рециклажи, или да се "подаряват" :)

Потребителски аватар
BikerBoy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BikerBoy »

Добре. Благодаря за бързия отговор и поясненията :a055:
Потребителски аватар
PoLterGaiSt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 10:43 am
Контакти:

Мнение от PoLterGaiSt »

Нещо не ви свахщам мисълта ???
Ако имам за събиране 200к ресурс а имам 5 кораба (рец...),
естествено че ще оведомя някой приятел да го вземе остатъка а не например
някой от враговете ми да го спипа.
Просто той няма да може да ми го даде!!! - докато не се изпълнят по-горе условията.
Невиждам никаква причина за наказание ако предупредя приятел за оставащ рец !!!!
---------------
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

PoLterGaiSt написа:Цитат(PoLterGaiSt @ Apr 25 2008, 01:09) Нещо не ви свахщам мисълта ???
Ако имам за събиране 200к ресурс а имам 5 кораба (рец...),
естествено че ще оведомя някой приятел да го вземе остатъка а не например
някой от враговете ми да го спипа.
Просто той няма да може да ми го даде!!! - докато не се изпълнят по-горе условията.
Невиждам никаква причина за наказание ако предупредя приятел за оставащ рец !!!!
---------------
Като не ти го върне до 7 дни - гори по правилото за наливане.
Другия вариант е да му кажеш, но той да прати рецките си след като се проведе битката. Или респективно да му кажеш, след като се проведе битктаа.

Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Просто казваш на еди-къде-си еди-кога-си остават 3КК рец - хората ти литват 1 мин след това и нямаш проблеми - ако земат -земат. Ако литнат по - рано - оранжев.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Apr 25 2008, 17:57) Просто казваш на еди-къде-си еди-кога-си остават 3КК рец - хората ти литват 1 мин след това и нямаш проблеми - ако земат -земат. Ако литнат по - рано - оранжев.
Че то по тая логика - не мога ли преди да думна някой, да пиша до който сам си избера играч и ако евентуално литне - да го соча после с пръст пред админите - "тоя се налива, тоя се налива, накажете го!"?

P.S.: И тая тема май много офтопик стана...

Имам и един конкретен въпрос - А ако някой лети по мен, докато съм онлайн, би трябвало да имам право да уведомя съюза, че съм решил да го срещна геройски очи в очи? Защото, ако пък и трябва сейвън да правя, за да бягам от битка, понеже да не ме накажат за рециклажа после, или да трябва да се оставя да бъда отнесен за тоя що духа, то не е ли малко нагло като правило? Да не кажа и нелепо. Откъде-накъде ще ми поставя ултиматуми който и да било да се вдигам от планетата си или да ми летят останките в космоса после. Е, ако администраторите се навият да ми плащат газта, ще е друго. Нужно е да се разясни как ще се процедира в различните ситуации, за да няма после рекъл-казал :) .
Последна промяна от LoaD на пет апр 25, 2008 7:50 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”