Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Apr 25 2008, 13:40) Сиренето не втасва. Обиждаш ме. Ще поискам да те накажат и за обида във форума.
Sorry for the spam
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Ей супер отивам до залата да си регна 5-6 ацц и да пускам лични "Здрасти братле аз съм RoYaL,Alno,Aqks,Ivana я ми шпионирай е тоя че аз съм в мод сега " таман да накажат топа за мулти и да зема рунда хахаха
ПП:Та ако няма да ми се махне смешното наказание нека си бъде по правилата който винаги спазвам разбиране наказание за ситинг 48 часа
Последна промяна от MightyOne на пет апр 25, 2008 11:43 am, променено общо 1 път.
Зависи какво кафе съм пила. Точно на теб ли трябва да обяснявам думичките "админски произвол" ;-) Това в сферата на майтапа. Най-вероятно ще те опростя.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
edit Jade: Падналий, не знаеш какво кафе съм пила днес. Внимавай с грубите бъзици, моля те.
Последна промяна от Fallen_angel на пет апр 25, 2008 12:02 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]