Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
STELEON написа:QUOTE(STELEON @ Apr 24 2008, 22:24) А не мога да разбера защо да не е за форума темата - в Скайп ли да обсъждаме, или ще ми кажете, че и да обсъждаме и да не обсъждаме все тая ?
Никой не е казал, че не е за форума тая тема... само казахме, че не е за трибуната.. а за офф-а
Точно за тази цел са съюзите. В определен етап на играта със една средна активност накрая на втория месец всеки би могъл да е над 250к точки (по активните ще са на повече, и ще могат да кмпенсират тези на по малкото точки). А й не забравяйте че, биткаджиите се предполага по рано ще сигнат тези точки предвид факта че бойните точки са по бърз начин за изкачване в класъцията. Целта на цялото опрайнение е не да седи съюза на 50-150k с акаунти само на флота ами да се изкачва нагоре и да се правят по големи битки абе въобще калабалък да има
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
puhi_puhcho написа:QUOTE(puhi_puhcho @ Apr 24 2008, 21:47) Точно за тази цел са съюзите. В определен етап на играта със една средна активност накрая на втория месец всеки би могъл да е над 250к точки (по активните ще са на повече, и ще могат да кмпенсират тези на по малкото точки). А й не забравяйте че, биткаджиите се предполага по рано ще сигнат тези точки предвид факта че бойните точки са по бърз начин за изкачване в класъцията. Целта на цялото опрайнение е не да седи съюза на 50-150k с акаунти само на флота ами да се изкачва нагоре и да се правят по големи битки абе въобще калабалък да има
Пухи, нещо хич не ми се вярва да има в края на втория месец съюз с над 250к коефициент - освен ако не е от двама. Аз отдавна предлагах да се увеличи минималния брой играчи в съюз поне на 5 - сега ни тласкат в противната посока. А и що ли ми се струва, че логиката трябва да е обратна - след стигане на 250к коефициент да се забрани транспорта.
Аз пък има един въпрос.....
съюз "СМЕРШ" - един от най-сплотените бойно ориентирани съюзи в Спийд-вселената.... от доста рундове насам....
и в един момент и Steleon, и StarFighter (двама постоянни членове със доста опит) захващат темата за транспрота....
Не го разбирам ... нещо ....
Защо бре, нали можете да играете, нали правите координирани атаки към противник, нали сами си прибирате съответния боклук.....
Хайде да ми обясните какво имате против развитието на балансирани акаунти, че нещо не мога да го схвана....
И тогава, когато наистина има нужда от помощ, при най-големите битки в края на рунда, едва тогава ще имате и още една полза от съвместната ви игра.....
Защото аз все си мслех, че се събирате заедно за да играете заедно, за да правите общи стратегии, и тактически схеми.... а не само за да си събирате боклука.... но пък може и аз да съм в грешка. Знае ли човек !!!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Само заради това: Пичове нападам еди кой си след толко време и целия съюз гледа нападението ,а сега какво удрям и тогава казвам. И каква е причината ,че някой от съюза ще се налее с реца хех смешно звучи поне ги свалете на 100к
CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Apr 24 2008, 23:20) Аз пък има един въпрос.....
съюз "СМЕРШ" - един от най-сплотените бойно ориентирани съюзи в Спийд-вселената.... от доста рундове насам....
и в един момент и Steleon, и StarFighter (двама постоянни членове със доста опит) захващат темата за транспрота....
Не го разбирам ... нещо ....
Защо бре, нали можете да играете, нали правите координирани атаки към противник, нали сами си прибирате съответния боклук.....
Хайде да ми обясните какво имате против развитието на балансирани акаунти, че нещо не мога да го схвана....
И тогава, когато наистина има нужда от помощ, при най-големите битки в края на рунда, едва тогава ще имате и още една полза от съвместната ви игра.....
Защото аз все си мслех, че се събирате заедно за да играете заедно, за да правите общи стратегии, и тактически схеми.... а не само за да си събирате боклука.... но пък може и аз да съм в грешка. Знае ли човек !!!
Ами ние говорим повече като лидери на съюз. Наистина правим си по правилото атаките сами но всеки силен съюз затова е силен, защото има и някакво вътрешно разделение на труда ако щете - един прави добър шпионаж, друг добри скорости и рецки, трети боен флот - не го разбирайте абсолютно, но все пак всеки е с нещо по-добър и с това спомага съюза да не е просто сбор от играчи, а нещо повече. Наистина при големите битки има нужда много повече от помощ но моля вижте резултатите от класирането в предния рунд - кой от големите съюзи би постигнал коефициент 250к за да се възползва от разрешения транспорт ? Мисля, че дори 100к е прекомерно висока граница. Практически новото правило е в изгода на псевдосъюзите от 2-ма и цели да разбие големите съюзи (дори без да е осъзнато ) ! Може би би имало смисъл, но само ако се промени начина на точкуване, като ресурсните се делят на 2, а не на 3 както е досега.
Аз съм определено за тази промяна,така вече ще има някакъв баланс
във флотите.Няма Льольо щото бил приятел със Сулю и Пулю да ми прави само
бойна флота и на еднакви точки той да ми вади 2к кръста на мои 1,2к и 500
реца-да се понучите малко да си рецкате сами мисля няма да ви заболят
много главите
Щом сте съюз намирате си едно или две зомбита който имат най много свободно време,давате им бойна задача - скорости,полети рециклатори, 1-2 месеца не ви пука особено за реца(или си правите съот.бройки за обирането му)и след като ТРАЙНО минете 250к съюзен коефициент си блъскате флот както обикновенно.Това е толкоз просто и логично .А да и го пазите и вредители
Последна промяна от niki_god на пет апр 25, 2008 6:36 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Стелен-е това е и начин да се насърчи до някаква степен влагането и във инфраструктура. И аз не съм фен на част от новостите, но те са факт и трябва да се нагаждаме с тях кой както може.
Ето ти една проста сметка. От 8 планети дневния добив от мините е горе доло 9-10м = ~3.3k точки (да кажем 3к). За 60 дена имаш чисто 180к точки само от добива си. Като полетиш малко по саседите и удариш някой който се е поуспал малко даже и по рано може да стане. И ето тук едват вече различните тактики, едни с мини, други с бойни точки, но сега ще трябва да се комбинират и 2та стила на игра (копане+летене) за да може това да се осъществи. Другия фактор е и овеличаване на полетата за рециклиране, което от своя страна води до това че, не е нужно да обереш цялото поле за да си на печалба от битката(а нима от битката не е най-голяма печалба бойните точки ?). Но ще поиграем ще видим. Аз съм обеден обаче че в началото на 3тия месец ще има саюзи с над 250 коеф. Това че предния рунд нямаше не беше никак показателно Повечето саюзи бяха пълни със "сини" играчи. И само за край да вметна 1ви рунд на пийд-а бяхме надминали с доста този коефицент (вярно бяхме 4ма само, но и някой на 0 точки да бяхме взели пак нямаше да е проблем за саюзния коеф )
А и както каза ники, сабираш реци до 250к и като ги минеш тези точки ги продаваш на някой съюзник които да ти сабира полетата и всички шибваш във флота
Последна промяна от puhi_puhcho на пет апр 25, 2008 6:51 am, променено общо 1 път.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota