Абитуриенти

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Днес на поредното кафе със съучениците стигнахме до всеобщото умозаключение,че точно след 1 месец е балът ни :p015:
Предлагам да оформим една темичка за настоящи и бивши абитуриенти(бъдещите никой не ги пита :P )
Относно завършване,кандидатстване,балове,екскурзии,раздяла и такива едни примесени емоции от този род ...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Отговора е положителен... Има и аз съм от тях... Нашия клас обаче, не е от най-задружните... Не че като се посъберем не се лигавим, но стават рядко събития от подобен род. А като стане не сме толкова много.... :c034: Представям си като се разделиме какво ще е ... Не че няма да се виждаме ама... няма да е същото. Сега докато го пиша това си мисля, че може би все пак тоя процес е напълно естествен... Направо открих топлата вода! :dizzy: :lol:
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

delta_squadron написа:Цитат(delta_squadron @ Apr 24 2008, 21:20) Отговора е положителен... Има и аз съм от тях... Нашия клас обаче, не е от най-задружните... Не че като се посъберем не се лигавим, но стават рядко събития от подобен род. А като стане не сме толкова много.... :c034: Представям си като се разделиме какво ще е ... Не че няма да се виждаме ама... няма да е същото. Сега докато го пиша това си мисля, че може би все пак тоя процес е напълно естествен... Направо открих топлата вода! :dizzy: :lol:
Подобна история ...
До вчера(относително казано) все някои споменаваха колко задружни сме били и колко кофти ще е като се разделим,ама май от миналата година нещата не са съвсем така.Оказа се,че УЖ най-големите защитниците на сплотеността изведнъж се обърнаха в другата крайност и някакви измислени каузи се оказват по-важни от т.нар. "приятелство".И вместо да ми/ни е кофти,че с някои хора може и да не се видим в близките 5 години(ще учат в чужбина),нямам(е) търпение да ми/ни се махнат от погледа.Просто обикновен пример за "неразделно" приятелство.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Контакти:

Значи все пак се оказва, че тия събития са естествени и няма начин да не се случат, така че да не се впрягаме... Да поемем дълбоко въздух и да съсредоточим над кандидатстудентската кампания... :74:
I come from the Net.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

А,и без това няма никъде да ни вземат,да не си хабим нервите,ще ни трябват :)
Просто мразя лицемерите.Като има нещо си го казваш в едно кратко просто изречение.Така е по-вероятно да спечелиш уважение,отколкото дребните сметки и ехидното поведение ;)
Последна промяна от Skullcollector` на чет апр 24, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Контакти:

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Apr 24 2008, 21:53) А,и без това няма никъде да ни вземат,да не си хабим нервите,ще ни трябват :)
Просто мразя лицемерите.Като има нещо си го казваш в едно кратко просто изречение.Така е по-вероятно да спечелиш уважение,отколкото дребните сметки и ехидното поведение ;)
Прав си ама такива хора са малко. Още повече си проличава кой какъв е, когато трябва да се организира нещо такова като бала например. Ще дам думата и на другите, че заприлича на чат тая тема. :P
I come from the Net.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Вие сте с много късен бал бре :p140:
Нашия е след има-няма 25 дни :c022:

Днес се снимахме за албум на класа и как всеки казва нещо за себе си и класа за ДВД-то към абитуриентската :> Утре занимавам за Пловдив да празнувам рождения ден на дамата ми за бала :>
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Нашият е винаги на 24-ти май :c022:
Като "най-елитна" гимназия в града :lol: (ох ще припадна от смях)

@Zap,И на мен всички ще ми липсват,даже и най-големите калъфи,които на ден обелват средно по 1-2-3 думи максимум и тези думи са обикновено "да" или "не".И тези,с които се гледаме "на кръв",и те ще ми липсват,а за компанията,която сме си винаги заедно,ще се "запазим" и в София заедно...
Последна промяна от Skullcollector` на чет апр 24, 2008 8:23 pm, променено общо 1 път.

Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Ние сме си дефактно най-елитната и по принцип традицията повеляваше най-доброто да е за последно,но тази година в града ни спретнаха много груб номер (нямаше свободни дати за куверти,а представителите бяха отишли в първия възможен миг-3-ти януари) ииии сме на 22-ри май...

Между другото нашия клас винаги е бил неразделен...Не знам как успяхме за 2 дни в 8-ми клас да станеме такава компания,но сме такива дори и аз самия вече да избягвам много много,защото придобих допълнителни ангажименти.

Ще ми лиспват и няма да ми лиспват поради безброй причини- защото са свестни,защото понякога се лигавят,защото понякога разсмиват,защото понякога прекаляват с цинизмите... Неискам да идва май месец :p015:
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Колкото пъти сте казвали, че искате мъката, наречена даскало да приключи - хиляди пъти повече ще искате да се върнете обратно...гаранция.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”