Предлагам да оформим една темичка за настоящи и бивши абитуриенти(бъдещите никой не ги пита
Относно завършване,кандидатстване,балове,екскурзии,раздяла и такива едни примесени емоции от този род ...
Подобна история ...delta_squadron написа:Цитат(delta_squadron @ Apr 24 2008, 21:20) Отговора е положителен... Има и аз съм от тях... Нашия клас обаче, не е от най-задружните... Не че като се посъберем не се лигавим, но стават рядко събития от подобен род. А като стане не сме толкова много....Представям си като се разделиме какво ще е ... Не че няма да се виждаме ама... няма да е същото. Сега докато го пиша това си мисля, че може би все пак тоя процес е напълно естествен... Направо открих топлата вода!
![]()
![]()
Прав си ама такива хора са малко. Още повече си проличава кой какъв е, когато трябва да се организира нещо такова като бала например. Ще дам думата и на другите, че заприлича на чат тая тема.Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Apr 24 2008, 21:53) А,и без това няма никъде да ни вземат,да не си хабим нервите,ще ни трябват![]()
Просто мразя лицемерите.Като има нещо си го казваш в едно кратко просто изречение.Така е по-вероятно да спечелиш уважение,отколкото дребните сметки и ехидното поведение![]()