Тамплиери бият отново !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Моля, старайте се да слагате бекъп на битките, за да няма коментари като този по-горе.
Бекъп
Знам, че е на маймуница - от менюто на браузера ви избирате View\Encoding\Unicode ( UTF -8 )
Бекъп
Знам, че е на маймуница - от менюто на браузера ви избирате View\Encoding\Unicode ( UTF -8 )
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
айде и да дадеш по една............ ама каса
http://fleets.hit.bg/%D2%E0%EC%EF%EB%E5%F0%E8%F2%E5.htm
иначе добре браво за битката
http://fleets.hit.bg/%D2%E0%EC%EF%EB%E5%F0%E8%F2%E5.htm
иначе добре браво за битката
Последна промяна от p0s3r!cH на ср апр 23, 2008 6:55 pm, променено общо 1 път.
Над прашасали полета пеят траурни звънчета, [color=#FF0000]p0s3r!cH-a с М-ка[/color] мина,контрата загина.
[url=http://metallica.com]I love them[/url]
[quote][10:14:09 PM] BlAcK PowEr... каза:Момичетата са като кенефите.Или са заети, или са задръстени...[/quote]
[url=http://metallica.com]I love them[/url]
[quote][10:14:09 PM] BlAcK PowEr... каза:Момичетата са като кенефите.Или са заети, или са задръстени...[/quote]
-
gajet_killer
Хм, мисля че постъпката не е много правилна. По принцип от миналия рунд във 2-ра имам добри впечетления от AncienT_SouL, а сега ме изненадва
Аз имах подобен случай, след като занулих Колев_72... Разликата при мен само че беше в това, че STORM ми върна част от взетото. Реца ми излезе много повече, поради непредвидено завърнал се флот. Веднага писах на STORM, но той беше го надушил вече. Въпреки всичко ми върна част от взетото...
Та, AncienT_SouL е прав до момента, където твърди, че не е бил предупреден на време, но мисля че не е постъпил в духа на феърплея...Както и да е, аз от личен опит съм се научил да не се доверявам само на устни договорки. Това значи, че най-добре свършената работа е персонално свършената такава.
Все пак битката е добра, а това е само една игра
Та, AncienT_SouL е прав до момента, където твърди, че не е бил предупреден на време, но мисля че не е постъпил в духа на феърплея...Както и да е, аз от личен опит съм се научил да не се доверявам само на устни договорки. Това значи, че най-добре свършената работа е персонално свършената такава.
Все пак битката е добра, а това е само една игра
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
За да има договаряне то трябва да има отговор и от 2те старни когато това стана рециклажа беше факт видях рециклажа пуснах и обрах повтарям танкерите беха пуснати когато рециклажа вече беше факт не преди това не когато ми писаха така че неми коментирайте играта а още по малко ме наричайте лажеш казах ви докладайте ме за наливане зимането на кужд рецдоколкото знам се счита за наливане та ае бегаите в темета докладвай за нечесна игра обяснете ситуацията по вашата гледна точна изчакайте админа да провери и приемете решението.
Hell was full so...
i came back!
i came back!
-
gajet_killer
Не не, споко брат. Не съм казал нищо лошо, прав си по принцип за договорките, че когато има устни такива, за да са пълни трябва да има съгласие от 2-те страниMightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Apr 24 2008, 07:21) За да има договаряне то трябва да има отговор и от 2те старни когато това стана рециклажа беше факт видях рециклажа пуснах и обрах повтарям танкерите беха пуснати когато рециклажа вече беше факт не преди това не когато ми писаха така че неми коментирайте играта а още по малко ме наричайте лажеш казах ви докладайте ме за наливане зимането на кужд рецдоколкото знам се счита за наливане та ае бегаите в темета докладвай за нечесна игра обяснете ситуацията по вашата гледна точна изчакайте админа да провери и приемете решението.
Последна промяна от gajet_killer на чет апр 24, 2008 3:07 pm, променено общо 1 път.