Вселената за която говоря е 2-ра и не съм намерил тема, в която да има такова оплакване или някъде където да пише за промяна на коефициентите на търговския център, а до колкото съм чел на 7-мо ниво търговския център дава :
За 10 Метал За 10 Кристал За 10 Газ
5.00 Кристали 10.00 Метал 10.00 Метал
3.33 Газ 5.00 Газ 10.00 Кристали
П.П. Единствено коефициентите със газта не ми съвпадат, другите са си нормални.....
Проблеми с коефициентите на търговския център
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Коефициентите за обмен на газ бяха променени, за да се спре с практиката постоянно да се сменя газ от астероиди 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]