Такова нахалство като това на ламера "калоянчо" рядко се среща.Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Apr 22 2008, 13:25) къв път си разчистил бе?имаш късмет, че роял ми викаше да заеба ламерленда, че само се ядосвах то такава простотия няма каквато е там...не копах нищо, защото ти разчистваше пътя на съюза ти и ме крадяхте, а аз с 8 часа на ден ловях ита в 2500 системи и без добив дигах точки като нанси, а тя с 2/3 макса маи беше...ама иначе сте прота всичките...добре, че е топи да има поне една що годе кадърна стратегия...макар, че аз незнам като си дадох ацц тоя идиот за кво е правел сейв като немаше как да го биете 3ма 1 след друг ако си бе събрал флотата...и какъвто си герой или се правиш на такъв и все съюза на първо място слагаш нито съюза ти е читав, нито ти си читав....
@а ангеле не му се дразни той бе постнал тема във форума, в която ме канеше на дуел на 2рия ден след като взех занулено ацц...но за мое огромно съжаление 3 седмици след това ми отказа битка все пак трябваше да си вдигне пак мините да помага на съюза си....измислени геройчета най-обичам,ае мн ви поздрави![]()
Не прие да се биеш, избяга от вселената след като Даооо те занули... копаеше най-много от всички ... и летеше само по някакви жалки И-та... и имаш наглостта още да скимтиш !!!
Я кажи, лъжливо овчарче, колко време игра във В3... 1-2 седмици ли бяха?
Изпокара се с всички, видя дебелия край и духна нанякъде... и сега се пишеш мъж във форума...
Отрепка жалка, която дава дума и после се отмята от нея защото няма и капка достойнство...
Хайде да те видя къде и кога съм ти отказал битка - или най-лесното е отново да излъжеш и да изчезнеш в мъглата....
Където и когато те видят очите ми ще те мачкам отново и отново... калоянчо!!