[Vaygr] Nemezis vs [Tамплиери] korahmor

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 22:02) Къде говорим за мен?Аз не съм играч :) Аз съм форумен лъв :) Битката е супер, а 8 секунди е наистина "професионално" нагласено посрещане.Диагноза не ща - от такива не страдам, а даже им се наслаждавам.Мен би ме било срам от обстоятелствата около битката, ама нека не разваляме единственото поле за изява на Тамплиерите...сега верно им е паднало да покажат мускули :a013: Накрая в ДМ ще си сбият протритите кирки ;)
Браво страхотна битка ! :bravo: :bravo: :bravo: :girl_witch: :girl_witch: :girl_witch:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 22:02) Къде говорим за мен?Аз не съм играч :) Аз съм форумен лъв :) Битката е супер, а 8 секунди е наистина "професионално" нагласено посрещане.Диагноза не ща - от такива не страдам, а даже им се наслаждавам.Мен би ме било срам от обстоятелствата около битката, ама нека не разваляме единственото поле за изява на Тамплиерите...сега верно им е паднало да покажат мускули :a013: Накрая в ДМ ще си сбият протритите кирки ;)
Тя диагнозата ти е ясна - паднал си :)

Сега малко да те репликирам за кирките - че ме издразни:
този рунд за пореден път си събарям до нула всичките мини - веднъж беше в началото на рунда за да разчистя пътя на съюза ми,
сега се налага отново - в края на рунда, този път за да накажа тези, които застанаха срещу Тамплиерите...

Но предполагам, че ти си го правил същото много, много пъти... нали?
Последна промяна от korahmor на пон апр 21, 2008 8:51 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 22:02) Къде говорим за мен?Аз не съм играч :) Аз съм форумен лъв :) Битката е супер, а 8 секунди е наистина "професионално" нагласено посрещане.Диагноза не ща - от такива не страдам, а даже им се наслаждавам.Мен би ме било срам от обстоятелствата около битката, ама нека не разваляме единственото поле за изява на Тамплиерите...сега верно им е паднало да покажат мускули :a013: Накрая в ДМ ще си сбият протритите кирки ;)

Ангеле че вярно си бил много зле , кажи ми ти някога сложил ли си някоя битка във форума в която си занолил някой /знаем те че във форума на занули вече всичките / не нали ,форумни занулителю и ако няма какво друго да кажеш за битката освен заяждане, по добре не пиши.
Иначе добра битка ,процентите на скаутите срещу знс-та си казва думата
Последна промяна от Mo`Money на пон апр 21, 2008 9:20 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
svet007
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 09, 2008 7:39 pm
Контакти:

Мнение от svet007 »

MrSamz написа:Цитат(MrSamz @ Apr 21 2008, 21:14) За Тамплиер никога не съм бил, но тея Vaygr ми лазят по нервите само с присъствието си, така че БРАВО! Само така ;)

MrSamz,нека ти разясня нещо! Защо Вайгър ти лазят по нервите? Защото след като им обявихте война,не спряха да ви атакуват и зануляват ли? :lol: Мисля само да благодаря на Немезис,че атакува играч с 2,5 пъти по-вече точки,за да му бутне планета! :a055: Голяма смелост и много яки топки са нужни на човек,ценящ развитието си да го направи!
А за всички,които са на противоположното мнение,нека постнат подобна битка като нападатели,срещу защитник с 3 пъти по-вече т...В противен случай,нека не се обаждат неподготвени!! Колкото до битката,смятам да поздравя Корахмор за реакцията и да аплодирам Немезис за действията му... От мъдри хора знам,че най-плодовитото дърво е замеряно с камъни...извадете си изводите... :a013:
LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

за да накажа тези, които застанаха срещу Тамплиерите...
Така го каза все едно поведе кръстоносен поход към дома на Немезис. Лесно е да се перчиш когато единстевеният човек който ти създава проблеми е две или три пъти по-малко точки от теб
но тея Vaygr ми лазят по нервите само с присъствието си
Абе Мр Самс я си върни унитата на 5та да ти покажа кое как и какво ще полази по теб!!!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Apr 21 2008, 22:51) Тя диагнозата ти е ясна - паднал си :)

този рунд за пореден път си събарям до нула всичките мини - веднъж беше в началото на рунда за да разчистя пътя на съюза ми,
сега се налага отново - в края на рунда, този път за да накажа тези, които застанаха срещу Тамплиерите...

Копането ми е изключително неприятно, мога да кажа - убийствено скучно.Пътите, в които съм имал мини повече от 0/0/0 се броят на пръстите на едната ми ръка, може би до средния.Май сега е точно този, който стига до средния.Това 3 ли прави?И е доста смешно изказването за "дразнителите" - пречат ви мирно и тихо 24/7 да си копате и са дразнители.Еми да ;) Иначе безкрайните ви алианси и НАП-ове горе са толкоз скучни, че направо да ти умре коня дето има приказка ;)

@Пешко, не мога да те разбера бе мама му стара.Ако ти се съберат бойните точки от всички изиграни рундове, пак не можеш да ми стъпиш на 20% от направените бойни точки.Битки съм слагал предостатъчно, последните месеци не съм.Мързи ме един вид, да пиша истории.А обичам ако правя нещо, да е като хората - бекъпчета си правя на всичките битки, ама истории - уморителна работа.Да ти напомням ли - ТИ колко ми бягаше или ще имаш малко срам?Защото пазя бекъпи и на битки с флотата, от която бягаше.Не е проблем да ги туря.Имай малко срам, моля ти се.А форумен занулител си ти - разбрахме, че и каос си занулявал(той не си спомня) и още кой ли не.Сигурно и юда, че и диос, че и всичките там топаджии :) Ама те не помнят...ебаси странното :lol:

П.П.И само да ти кажа - аз имам доказателства за тия бойни точки - 3 сайта пълни с доклади :) Ти какво имаш?
Последна промяна от Fallen_angel на вт апр 22, 2008 8:09 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле, аз имам удоволствието от играта а ти имаш като гледам само едни комплекси. Казах ти не ме бъркай със братовчеда, това че продължих да играя със неговия якунт не значи нищо. По простата причина че съм със същото име. Незнам тогава кой кой правеше на лунд той като беше на 90к точки беше 8 л спаи и със 200к бойни точки а ти пиле имаше горе долу към 50к дали бяха и толкова, па тогава такъв бой можеше да ти хвърли че не е истина, ама накрая се отказа, по простата причина че нямаше време :c022:

пп Не ме карай да вадя битките който съм поснал . Много добре знаеш че съм слагал битки в форума и то не една е две ,обаче съм се отказал заради такива като теб, който гледат винаги да се покажат колко велик играч е
Последна промяна от Mo`Money на вт апр 22, 2008 9:29 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Jaklin
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 15, 2008 12:31 pm
Контакти:

Мнение от Jaklin »

Ако искате да си мерите ..... двамата си пишете на лични стига сте оспамвали темата.... :p140:
Последна промяна от Jaklin на вт апр 22, 2008 10:20 am, променено общо 1 път.
Всеки може да полее жена с шампанко, и да я намаже със сметана....БЪДИ БЪЛГАРИН - залей я с шкембе чорба и я намажи с люта чушка!!!
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Apr 21 2008, 22:51) Тя диагнозата ти е ясна - паднал си :)

къв път си разчистил бе?имаш късмет, че роял ми викаше да заеба ламерленда, че само се ядосвах то такава простотия няма каквато е там...не копах нищо, защото ти разчистваше пътя на съюза ти и ме крадяхте, а аз с 8 часа на ден ловях ита в 2500 системи и без добив дигах точки като нанси, а тя с 2/3 макса маи беше...ама иначе сте прота всичките...добре, че е топи да има поне една що годе кадърна стратегия...макар, че аз незнам като си дадох ацц тоя идиот за кво е правел сейв като немаше как да го биете 3ма 1 след друг ако си бе събрал флотата...и какъвто си герой или се правиш на такъв и все съюза на първо място слагаш нито съюза ти е читав, нито ти си читав....

@а ангеле не му се дразни той бе постнал тема във форума, в която ме канеше на дуел на 2рия ден след като взех занулено ацц...но за мое огромно съжаление 3 седмици след това ми отказа битка все пак трябваше да си вдигне пак мините да помага на съюза си....измислени геройчета най-обичам,ае мн ви поздрави :)
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”