No_FeaR през DeathMatch

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 17:16) Значи да разбирам, че щом се бие добре в ДЕТМАЧА значи е добър боец?Смях, смях :lol:

Този детмач не съм го играл, прекратих далеч преди края му.Но тъй като искате нещо от "великия" детмач период, ето нещо :

аз срещу aircon, DM Universe 2, Round 2

и пак същия детмач, срещу niki_god

А кой какъв боец е май се доказваше през първите 6(3) месеца от рунда, но има една порода играчи - в ДМ си правят невероятните флоти и се тупат в гърдите.Аз предпочитам да си троша флотата цял рунд.

хаха комедянт - погледни на колко точки е заваршил No Fear и си сметни кога е направил флотата ,а и виж на колко бойни точки е завършил и пак си сметни дали 1 ...2.... или колко... битки има през рунда!

p.s.
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 21:13) @СтарФайтър - по-скоро виж описанието в първия пост и тогава ще си говорим ;) Ако се замислиш, ще разбереш че не коментирам изцяло играча, а само "портфолиото"(ебати готината думичка), което му е направено в тази тема ;) А момчето, доколкото поне следя - си прави битките.Само си сменете "битко-представителя", че ви осира хубавото летене :)

Ако е така сори моя грешка ,че през детмача не задълбавам в форума и играта -това е най - безинтересната част от булфа !
Последна промяна от StarFighter на вт апр 22, 2008 2:45 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@stayer, спокойно де...тия нерви щи трябват за другия рунд да те касират отново ;)

@СтарФайтър - по-скоро виж описанието в първия пост и тогава ще си говорим ;) Ако се замислиш, ще разбереш че не коментирам изцяло играча, а само "портфолиото"(ебати готината думичка), което му е направено в тази тема ;) А момчето, доколкото поне следя - си прави битките.Само си сменете "битко-представителя", че ви осира хубавото летене :)

@гаджет, маджет, миджет(последното в превод май беше "лилипут", тъй де - недорасъл, пък явно и интелектуално) - за интелект да не си говорим, че там и срещу мен да тичаш пак не можеш да ме стигнеш ;) Колкото до онова блещукащото, ох Господи, как се хващате постоянно за него(щото нямате други аргументи естествено) - дреме ми на чепа за него :) Бил съм, махали са ме, бил съм пак, пак са ме махали и прочие.Не живея във форума, за да умра от мъка ако го нямам.И искрено се забавлявам от подобни интелектуални лилипути като теб, които първо се хващат за табелата, а после и за спамерския синдром.Не'ам си работа - ще спамя!Тука така и така не отчита постовете :) И ми е през к**о за мнението ти ;) Както казах - правя си шоуто, пия си биричката, а ти се пенявиш и фърляш лиги как може "журналист" да оспамва темичката ти :lol: А ако не беше "брилянтното" ти мозъчно изхвърляне в представянето на битките, можеше и въобще да не напиша коментар :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

М/у другото по скайп си писахме с No_Faer и му дадох линка на темата, че не я беше чел. Лично той твърди, че не направил НИТО един кораб през Детмача :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Е, сигурно ... те малко се разминават останалите кораби от 1вата битка и началото на втората ... Както и предпоследната и последната, само дето там леко разликата е около 1500 кръста :)

/end offtopic
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
stayer
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 17, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от stayer »

[quote name='Fallen_angel' date='Apr 21 2008, 22:13' post='481718']
@stayer, спокойно де...тия нерви щи трябват за другия рунд да те касират отново ;)

аз и каса ли е мой ? Добре че има такива заБАВНЯЦИ във тоя форум ни радват малко със тъпите си изказвания :lol: :lol: :a055: :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”