Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 17:16) Значи да разбирам, че щом се бие добре в ДЕТМАЧА значи е добър боец?Смях, смях![]()
Този детмач не съм го играл, прекратих далеч преди края му.Но тъй като искате нещо от "великия" детмач период, ето нещо :
аз срещу aircon, DM Universe 2, Round 2
и пак същия детмач, срещу niki_god
А кой какъв боец е май се доказваше през първите 6(3) месеца от рунда, но има една порода играчи - в ДМ си правят невероятните флоти и се тупат в гърдите.Аз предпочитам да си троша флотата цял рунд.
хаха комедянт - погледни на колко точки е заваршил No Fear и си сметни кога е направил флотата ,а и виж на колко бойни точки е завършил и пак си сметни дали 1 ...2.... или колко... битки има през рунда!
p.s.
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 21:13) @СтарФайтър - по-скоро виж описанието в първия пост и тогава ще си говоримАко се замислиш, ще разбереш че не коментирам изцяло играча, а само "портфолиото"(ебати готината думичка), което му е направено в тази тема
А момчето, доколкото поне следя - си прави битките.Само си сменете "битко-представителя", че ви осира хубавото летене
![]()
Ако е така сори моя грешка ,че през детмача не задълбавам в форума и играта -това е най - безинтересната част от булфа !