[Vaygr] Nemezis vs [Tамплиери] korahmor

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

МОЛЯ за извинение - битката е във В3 и я постнах по погреша тук. Нека някой да я премести.

историята е кратичка - Nemezis наруши спокойствието ми една нощ разбивайки ми сателитите... и си мислеше, че е недосегаем като има 3 пъти по-малко точки :)
започнах да си свалям мините и се настаних до него на 2 планети, той нагло изпрати 5 звезди, които по план трябваше да ударят едната планета и да я унищожат....
но се надянаха на 10К скаути незнайно как кацнали 8 секунди преди удара...

Битката
(моля някой да направи бекъп)

рециклажа бе отчасти прибран от нашия съюз... а с другата част, която прибраха Nemezis & сие ... надали ще могат да си купят и 2 ЗНСта

до нови срещи Nemezis ... :crazy_pilot:
Последна промяна от korahmor на пон апр 21, 2008 6:29 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Браво, страхотно, добре че си ти да раздвижваш вселената :)
Ето бекъп :

Nemezis vs korahmor
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

убавец......абре ти скаутите си ги уби5=чаш много ето че пак ти влязоха в употреба.....браво добре си го научил
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ми така е, който праща непокрити звезди, стават фалове :) ))))
Браво за посрещането.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Jaklin
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 15, 2008 12:31 pm
Контакти:

Мнение от Jaklin »

Кори да те светна по битката че май не загря,атаката беше да бутна пл и бях готов за посрещане както видя бях дигнал повече от половината рец.Останалата част щеше да прибере Х беше малко след вас.Не съм развит на скорости и със ЗНС съм бавен-а те ми правеха голяма част от демиджа ;)
Колкото за досадника-хахах като гледам как сте се кротнали там и си копате май малко бой не ви е излишен...то май няма кой друг да ви зачеше-всички сте си френдчета :)
Поздрави за посрещането и до скоро :crazy_pilot:
Всеки може да полее жена с шампанко, и да я намаже със сметана....БЪДИ БЪЛГАРИН - залей я с шкембе чорба и я намажи с люта чушка!!!
Потребителски аватар
Bufer4o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 22, 2007 1:12 pm
Контакти:

Мнение от Bufer4o »

Зачеши ги бате немезис цяла вселена е с теб :girl_witch: :bravo:
MrSamz
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 25, 2007 4:00 pm
Контакти:

Мнение от MrSamz »

За Тамплиер никога не съм бил, но тея Vaygr ми лазят по нервите само с присъствието си, така че БРАВО! Само така ;)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Apr 21 2008, 20:27) започнах да си свалям мините
АНАТЕМА!!!! :lol: Сега е паднало на Тамплиери да са в топа(във Вселена 3 - леймърленд, ама кой ти пита :lol: ), не си пропилявайте шансовете :girl_witch:

Цитатно се надянаха на 10К скаути незнайно как кацнали 8 секунди преди удара...[/quote]

Както казах и по-горе - с такива изпълнения като това - не си изпускайте шанса за топа.Бързо вдигай(те) мините пак, че...знае ли човек :lol:

Иначе - скаутите си мачкат ЗНС-та...увеличената атака си казва думата :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Ангеле - играта си я разбираш . А нещо за диагноза да искаш . Битката си е супер . Що пък се мислиш за играч - е това не мога да разбера .

Хайде успех .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Къде говорим за мен?Аз не съм играч :) Аз съм форумен лъв :) Битката е супер, а 8 секунди е наистина "професионално" нагласено посрещане.Диагноза не ща - от такива не страдам, а даже им се наслаждавам.Мен би ме било срам от обстоятелствата около битката, ама нека не разваляме единственото поле за изява на Тамплиерите...сега верно им е паднало да покажат мускули :a013: Накрая в ДМ ще си сбият протритите кирки ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”