No_FeaR през DeathMatch
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
@stayer, като ти гледам "монументалните" бойни точки - де си го вреш ти тогава?Кой те знае ква си касимуга, пък тръгнал да раздава етикети.То верно, че Роялчо не е много по-стока(
), ама поне има с какво да се похвали(
)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Искаше да кажеш "касимуга съм, затова нямам бойни точки".Ок де, не се пеняви 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Фолъне,не си прав!Как да няма момчето ?!Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 19:59) @stayer, като ти гледам "монументалните" бойни точки - де си го вреш ти тогава?Кой те знае ква си касимуга, пък тръгнал да раздава етикети.То верно, че Роялчо не е много по-стока(), ама поне има с какво да се похвали(
)
За 3 месеца има 734 бойни точки.И това ако не е постижение,здраве му кажи.Както искаш така ги смятай,това са си почти 250 бойни точки на месец
После иди го стигай
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
gajet_killer
Жалко че под този (иначе толкова шик) аватар има един надпис, който блещука тук-там. Не ти покрива интелекта явно...(или както казваше един шемет одеве "...нямаш достатъчно "СИНЬО" мозъчно вещество"...). Та, както и да е, просто исках да те подсетя (защото ти сам няма как явно да го направиш) да погледнеш бойните точки на момчето и да изчислиш (ако можеш, забира сеFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 21 2008, 18:16) Значи да разбирам, че щом се бие добре в ДЕТМАЧА значи е добър боец?Смях, смях![]()
А кой какъв боец е май се доказваше през първите 6(3) месеца от рунда, но има една порода играчи - в ДМ си правят невероятните флоти и се тупат в гърдите.Аз предпочитам да си троша флотата цял рунд.
А за тези, които се очудват дали, що и "КАК ТЪЙ" СМЕРШовци се хвалят само с битки през Детмача, ще отговоря - ДА!!! Нещо лошо??? През самия рунд съвсем съзнателно НЯКОИ (подчертавам) от нас не предпочитаха да си постват битките в трибуната - оправдавам ги - то как иначе, във форума (трибуната) върлува една луда болест "спамерски синдром", която май е нелечима (та дори и мен ме е прихванала като гледам
А за онези, които се чудят, че к'во толкова съм се възхищавал на битките му....aми защо НЕ!?! Стига сте спамели вече (и то с глупости) - исках да подчертая, че битките ги прави за каратко време и то без да трупа сума ти допълнителен флот през Детмача. Сравнете битките внимателно и вижте колко караба е направил допълнително - битките са подредени според последователността на изпълнение. Аре, приятно ви спамене...
Последна промяна от gajet_killer на пон апр 21, 2008 6:49 pm, променено общо 1 път.
Оля се ...gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Apr 21 2008, 21:40) Жалко че под този (иначе толкова шик) аватар има един надпис, който блещука тук-там. Не ти покрива интелекта явно...(или както казваше един шемет одеве "...нямаш достатъчно "СИНЬО" мозъчно вещество"...). Та, както и да е, просто исках да те подсетя (защото ти сам няма как явно да го направиш) да погледнеш бойните точки на момчето и да изчислиш (ако можеш, забира се) дали са му само това битките.
А за тези, които се очудват дали, що и "КАК ТЪЙ" СМЕРШовци се хвалят само с битки през Детмача, ще отговоря - ДА!!! Нещо лошо??? През самия рунд съвсем съзнателно НЯКОИ (подчертавам) от нас не предпочитаха да си постват битките в трибуната - оправдавам ги - то как иначе, във форума (трибуната) върлува една луда болест "спамерски синдром", която май е нелечима (та дори и мен ме е прихванала като гледам)
А за онези, които се чудят, че к'во толкова съм се възхищавал на битките му....aми защо НЕ!?! Стига сте спамели вече (и то с глупости) - исках да подчертая, че битките ги прави за каратко време и то без да трупа сума ти допълнителен флот през Детмача. Сравнете битките внимателно и вижте колко караба е направил допълнително - битките са подредени според последователността на изпълнение. Аре, приятно ви спамене...
Аз се чудя, защо мислите, че битките в детмача са показател?
На въпроса "ЗАЩО НЕ" ... е как защо не? Защото битките са уговорени, няма дебнене, а ако има, то е щото защитниците/респективно нападателите не им е пукало ич па даже за флотите, като е дошъл детмач.Не защото корабите са правени в детмач, макар че има правени кораби то страна на No_FeaR, няма смисъл да го отричаш.И аз така да вметна - ЗАЩО искаш да вметнеш, че ги е направил за кратко време? Това някакъв фактор ли трябва да е. Ей, ще ме уморите от смях, горките
Айде пожелавам ви приятно дебнене в детмач, дано уловите и някой защитник след 3 месеца дебнене, очакваме битките
Последна промяна от RoYaL на пон апр 21, 2008 7:00 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.