Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Айде възмущавайте се xD
Ако пък сега се оплачете, че няма евтини кръстове не знам само кап. Керът ви е пуснал към 140 на базова и аз разпродавам мойте също... хаха Минавам на друг клас кораби Ама нещо бойните скъпи бееее айде бе конкуренцията свалете малко цените :/
п.п.
Направо от съюз INSANITY ви продаваме корабчета нафлудихме пазаро с по 5 корабета :D
Последна промяна от Narayan на нед апр 20, 2008 10:19 pm, променено общо 1 път.
А кръстове има ама бойните, е верно вече пуснаха като видяха, че има търсене... ама то по 10 бройки тез хора не мислят за нас хората на малко точици. Е мойте кръстчета дет ги пуснах по 5 бройки и ми ги изкупиха почти всичките само едни 9 се мъдрят още... А по-добре не пускай, че ще кажат, че администрацията им подбива цените и ще се разпищят.
Последна промяна от Narayan на пон апр 21, 2008 11:28 am, променено общо 1 път.
На този етап на играта е трудно сериозен търговец да продава на дребно, няма толкова оферти ... За това пък се грижите именно вие, дето сте на малко точки
П.С. Минах 7000 поста. Трябва да пия довечера 7000 ракии ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
xepa написа:QUOTE(xepa @ Apr 21 2008, 13:27) На този етап на играта е трудно сериозен търговец да продава на дребно, няма толкова оферти ... За това пък се грижите именно вие, дето сте на малко точки
Ми да ама аз като си правех кръстчета и си събирах ресурси като пчеличката Мая и все имаше по 20 и нагоре и от време на време някоя 10-тка се помъдри и ако я издебна да я хвана иначе някой друг ми я гепи
п.п.
Тез 7000 ракий много ще ти дойдат я по-добре почерпи всичките дето сме в 1ва вселена и пак ще ти останат 2000
Последна промяна от Narayan на пон апр 21, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.
xepa написа:Цитат(xepa @ Apr 21 2008, 13:27) На този етап на играта е трудно сериозен търговец да продава на дребно, няма толкова оферти ... За това пък се грижите именно вие, дето сте на малко точки
Ам скъпи търговци нали требва и ресурс да има за тия кораби, пък не давате на версия
Хера ,мило т’ва много ракия, ама виж ако идеш във някой бар тази вечер и да треснеш 4-5 уискита със добра компания, ще може да компенсираш 7к ракии
Последна промяна от Mo`Money на пон апр 21, 2008 12:09 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Apr 21 2008, 15:10) ....а за коя вселена става дума, че не е ясно?
Май автора е забравил да спомене вселената, за 1-ва става въпрос
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Обикновено когато седнат и почнат да пишат директно, все едно на всички е ясно за какво става въпрос, говорят за Вселена 1... Интилигенцията е там, ко да прайш :D
Последна промяна от LoaD на пон апр 21, 2008 1:41 pm, променено общо 1 път.