No_FeaR през DeathMatch

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

С малко закъснение (за което се извинявам) ще изпълня молбата на нашия No_FeaR да се постнат и неговите битки през DeathMatch режима.

Като му гледам битките просто затаявам дъх и се наслаждавам - 4 големи битки в рамките на едно денонощие :a013:

http://gadjet-killer.hit.bg/battle_1.htm

http://gadjet-killer.hit.bg/battle_2.htm

http://gadjet-killer.hit.bg/battle_3.htm

http://gadjet-killer.hit.bg/battle_4.htm

Евала и на другите му опоненти :bravo:
Последна промяна от gajet_killer на съб апр 19, 2008 11:30 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Първите 2 битки да не са trial версия, и да трябва да си закупим цялата версия след 2рия рунд за 300 нано? :) )))

P.S.: Няма ли сериозно да се направи една `закована` тема, където да се слагат битките от детмача? :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 20 2008, 01:18) Първите 2 битки да не са trial версия, и да трябва да си закупим цялата версия след 2рия рунд за 300 нано? :) )))

P.S.: Няма ли сериозно да се направи една `закована` тема, където да се слагат битките от детмача? :)
съжалявам, проблема ще бъде оправен до 10 мин :dizzy:

EDIT: вега всичко е ОК

Иначе относно т.нар. "закована тема" се извинявам, но реших, че е по-добре да се постнат битките му на отделна тема..
Последна промяна от gajet_killer на съб апр 19, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Евала на детмача-джиите :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Фолъне това му е реалната флота от рунда :) а тази която е построил през ДМ е от рециклажа от битките ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Е и?"4 големи битки в рамките на едно денонощие". Как да не затаи дъх човек?Смях в залата...

Сикс, ако пак не си разбрал смисъла на написаното - по-хубаво не се мъчи и да отговаряш...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ок шефе както кажеш :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
stayer
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 17, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от stayer »

Човека поне през детмача показва ами ти кога показа 1 битка поне не рабрахме ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :lol: :lol: :lol:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 20 2008, 18:51) Е и?"4 големи битки в рамките на едно денонощие". Как да не затаи дъх човек?Смях в залата...

Сикс, ако пак не си разбрал смисъла на написаното - по-хубаво не се мъчи и да отговаряш...
Като си голям устатко (дори не те знам на каква възраст си) - покажи и нещо твое през Deathmatch-a! Направих комплимент на момчето, което наистина е добър боец. Ама спамерската болест е нелечима :p140:
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Apr 20 2008, 20:34) Като си голям устатко (дори не те знам на каква възраст си) - покажи и нещо твое през Deathmatch-a! Направих комплимент на момчето, което наистина е добър боец. Ама спамерската болест е нелечима :p140:
Значи да разбирам, че щом се бие добре в ДЕТМАЧА значи е добър боец?Смях, смях :lol:

Този детмач не съм го играл, прекратих далеч преди края му.Но тъй като искате нещо от "великия" детмач период, ето нещо :

аз срещу aircon, DM Universe 2, Round 2

и пак същия детмач, срещу niki_god

А кой какъв боец е май се доказваше през първите 6(3) месеца от рунда, но има една порода играчи - в ДМ си правят невероятните флоти и се тупат в гърдите.Аз предпочитам да си троша флотата цял рунд.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”