П.П:Ройале гледам четеш,от са да знаеш,разбрах как се форматира диск нема ме минеш пак
Help
Здравейте,бих искал да помоля за малко помощ.От къде мога да наглася при рестарт на компютъра да не минава през менюто за искане на парола?Въобще може ли да се нагласи от някъде
П.П:Ройале гледам четеш,от са да знаеш,разбрах как се форматира диск нема ме минеш пак
Последна промяна от rumpolino на нед апр 20, 2008 10:11 am, променено общо 1 път.
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Start>run> control userpasswords2Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Apr 20 2008, 11:04) Здравейте,бих искал да помоля за малко помощ.От къде мога да наглася при рестарт на компютъра да не минава през менюто за искане на парола?Въобще може ли да се нагласи от някъде![]()
![]()
![]()
П.П:Ройале гледам четеш,от са да знаеш,разбрах как се форматира диск нема ме минеш пак![]()
Ся ако кажеш, че можеш да си пуснеш IE без клавиатура си безценненRumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Apr 20 2008, 12:04) Здравейте,бих искал да помоля за малко помощ.От къде мога да наглася при рестарт на компютъра да не минава през менюто за искане на парола?Въобще може ли да се нагласи от някъде![]()
![]()
![]()
П.П:Ройале гледам четеш,от са да знаеш,разбрах как се форматира диск нема ме минеш пак![]()