Dota-Allstars
- Insomniac
- Генерал (General)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
- Контакти:
Не знам ама снощи каква игра направихме с Пипоне... Няма такава гавра... Той Ахе, аз Dark Seer. Отиваме си на горния лейн като пичове и отсреща - уви, двама с повечко живот - огре и дърво
Да ама не... Шел на Ахе, Вакуум, Пипо пуска първа... Дабъл кил
И така поне още 5-6 пъти.. За 60 минути бях напълнил инвентара с радианс, травелки, фюри, сърце, орхидейка и шива
Пълна гавра 
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Мммм добра комбинация се е получило мм даInsomniac написа:QUOTE(Insomniac @ Apr 14 2008, 02:34 PM) Не знам ама снощи каква игра направихме с Пипоне... Няма такава гавра... Той Ахе, аз Dark Seer. Отиваме си на горния лейн като пичове и отсреща - уви, двама с повечко живот - огре и дървоДа ама не... Шел на Ахе, Вакуум, Пипо пуска първа... Дабъл кил
И така поне още 5-6 пъти.. За 60 минути бях напълнил инвентара с радианс, травелки, фюри, сърце, орхидейка и шива
Пълна гавра
![]()
Аз до ся не съм играл с дарк сеер
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Неска как ме сцепиха с тоя аксе аз бях с блоодсеекар. Ти смятаи гада пуснах си улта и кулата го биеше, и не умря ве на всичкото отгоре ме килл умрях от яд неска
само фирст блод му направих и тва ми беше кила срещо нег. Другото беше бягане денаи и ме килл от време на време
за 2ри път се чувствам бесилен срещо някой герой като играя 
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Мдам-с морта играта е адски лесна според мен-вдигам си 8-9 лвл ,вземам си ботушче и перс,и почвам голямото крийпване на неутралки. Събера ли батъл фюрито-играта свършва
Това е най-сигурният начин за победа с морт
Просто ояждане и накрая другите се чудят откъде си събрал такива итеми и защо не могат да си смъкнат живота.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Аз морт го играя с ботуш, я имам я нямам владимир, голям критикал, 1-2 бътъра... Отдавна не съм цъкал да се сетя как точно ги подреждах,но със сигурност правя голям критикал
Иии да много е груб с тоз 4х критикал...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die