Няколко наистина добри предложения

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
gumoni
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 06, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от gumoni »

Чак сега разбрах че щитовете не давали бонуси на защитата и кораби. Да вземете да го махнете направо това проучване така няма смисъл от него. Някои май е мислил нещо но не го измислил до краи. И друго защо не я махнете защитата какъв е смисъла от нея в този рунд. Или с други думи казано всичко се повтаря. Преди 4 може би е повече рунда защитата беше прецака оправих тия сега я съсипахте от всякъде. Погледнете другите игри как е направено и вкарайте нещо различно че вече взе да доскучава играта ако може да се каже така. И още нещо този рунд е направен в полза на боината флота ако се не лъжа. Уж в Bulfleet-екипа сте се събрали учени хора ами помислете малко трезво. Или само ремонтирате и накрая нищо отвори се една дупка и запушете друга. А Друго пообновете си форума че някои ако почне да чете ше остане излъган. Има една игра Bushtarion, която е доста блансирана и ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ С В "НАП" или "АЛИАНС" но с тези темпови, с които се развива Bulfleet. Мисля няма да доживея да видя Bulfleet на такова ниво.
Помислете малко и за защитниците не само за тези с корабчета.
Но си мисля и друго все едно "Глас постинен". :)
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Щитовете дават бонус. Можеш да прочетеш в помощта на играта - ЦЪК ;)

Защитата в момента е добре балансирана - още бонуси не й трябват. Иначе вселената ще се напълни с непробиваеми и от 2 човека акаунти. Поразрови се малко за повече стратегии при игра на защита, сигурен съм, че ще откриеш полезни неща, така че да не може всеки да те занулява.

В момента има полза от Нап-а, а именно членовете между съюзи в такова отношение не може да се атакуват. От новия рунд във вселена speed алианса също ще оказва влияние ... ;)

Успех !
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Предложения”