Нещо тъжно

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

Без поглед
Без глас
Изчезваш
В пустия мрак.

Късно е-
Шепти нощта
Късно е-
Времето отлетя.

Неусетно
Сърцето спря
Отрони се
Черна сълза

Сянката
потъва в нощта
с леден дъх
луната изгря.

Студено
Като сърце на камък
Мъртво
Като угаснал пламък.

Жарта догаря
В ледена камина
Миналото като нож
В сърцето се забива.

Да знам че има пропуснати пунктуационни знаци, но искам да си остане така :)
Последна промяна от dddeeekkk на съб апр 12, 2008 12:21 pm, променено общо 1 път.
[url=http://userbarz.com/][/url]
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

не е лошо, интересна композиция :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Ionko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юли 02, 2006 5:45 am
Контакти:

Мнение от Ionko »

Мда, композицията наистина е интересна, като цяло е доста добро :)
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

а така, слушай го Йонко, той мн ги разбира нещата и винаги може да ти даде адекватен съвет в литературните насоки - аз лично от него мн съм научил :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Ionko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юли 02, 2006 5:45 am
Контакти:

Мнение от Ionko »

WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Apr 16 2008, 00:34) а така, слушай го Йонко, той мн ги разбира нещата и винаги може да ти даде адекватен съвет в литературните насоки - аз лично от него мн съм научил :)
Така си е, преди две изречения на кръст не можеше да вържеш, а сега много ти порасна работата :lol:

П.П. А съвети избягвам да давам, всеки си има собствен стил, не съм критик, а ценител, или ми допада, или не ;)
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

и от последното зависи съдбата на твореца ;)
Ако El Comendante не е доволен от произведението, отряд за бързо реагиране го скопява (автора, не Йонко)

Майтапа настрана - харесва ми този тип стихове, и добре си се справил. Жалко само, че вероятно е по неприятен повод...
Non est ad astra mollis e terris via!
Torquemada
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 9:44 am
Контакти:

Мнение от Torquemada »

има какво още да се желае, но не е лошо. като че ли някои от римите не са подбрани въцможно най-уместно, но определно въздейства. давай в същия дух :a013:
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

ender написа:QUOTE(ender @ Apr 16 2008, 21:04) и от последното зависи съдбата на твореца ;)
Ако El Comendante не е доволен от произведението, отряд за бързо реагиране го скопява (автора, не Йонко)
Майтапа настрана - харесва ми този тип стихове, и добре си се справил. Жалко само, че вероятно е по неприятен повод...
Повода определено е неприятен...но вече е в миналото и се старая да не мисля за него
Torquemada написа:QUOTE(Torquemada @ Apr 18 2008, 11:49) има какво още да се желае, но не е лошо. като че ли някои от римите не са подбрани въцможно най-уместно, но определно въздейства. давай в същия дух :a013:
Писано е в момент на немалка болка и не съм мислил чак толкова за подходящите думи...по-скоро ми идваше отвътре...
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

тва е неизбежно - щастието е враг на поета. да знаеш някой от добрите поети, който да не е малко или мн умопомрачен ;)
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Apr 23 2008, 13:48) тва е неизбежно - щастието е враг на поета. да знаеш някой от добрите поети, който да не е малко или мн умопомрачен ;)
Не претендирам че съм запознат с много поети, но не се сещам да има някой нормален ;)
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”