WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Apr 16 2008, 00:34) а така, слушай го Йонко, той мн ги разбира нещата и винаги може да ти даде адекватен съвет в литературните насоки - аз лично от него мн съм научил
Така си е, преди две изречения на кръст не можеше да вържеш, а сега много ти порасна работата
П.П. А съвети избягвам да давам, всеки си има собствен стил, не съм критик, а ценител, или ми допада, или не
ender написа:QUOTE(ender @ Apr 16 2008, 21:04) и от последното зависи съдбата на твореца
Ако El Comendante не е доволен от произведението, отряд за бързо реагиране го скопява (автора, не Йонко)
Майтапа настрана - харесва ми този тип стихове, и добре си се справил. Жалко само, че вероятно е по неприятен повод...
Повода определено е неприятен...но вече е в миналото и се старая да не мисля за него
Torquemada написа:QUOTE(Torquemada @ Apr 18 2008, 11:49) има какво още да се желае, но не е лошо. като че ли някои от римите не са подбрани въцможно най-уместно, но определно въздейства. давай в същия дух
Писано е в момент на немалка болка и не съм мислил чак толкова за подходящите думи...по-скоро ми идваше отвътре...
WhiteSnake написа:QUOTE(WhiteSnake @ Apr 23 2008, 13:48) тва е неизбежно - щастието е враг на поета. да знаеш някой от добрите поети, който да не е малко или мн умопомрачен
Не претендирам че съм запознат с много поети, но не се сещам да има някой нормален