Надявам се все още да има българи!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

Имаше подобна тема преди зачистването на форума. Доста от хората тук вече са се подписали, но е похвално, че темата продължава. Моля ви, българи, подписвайте се! Дано този път някой ни чуе!!
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

charovna написа:Цитат(charovna @ Apr 14 2008, 11:32 PM) Дано този път някой ни чуе!!
Както всеки друг път...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Ionko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юли 02, 2006 5:45 am
Контакти:

Мнение от Ionko »

Аз се подписах още преди известно време!
Не знам доколко има ефект от тези петиции или само си мислим, че правим нещо, ама дано свърши някаква работа :p140:
charovna

Мнение от charovna »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 15 2008, 12:06 PM) Нищо не подписвам, неграмотността и поамериканчването трябва да се победят в ежедневието ни.
Мдааа, тях ще ги победим като се съгласим българския език да отпадне като задължителе предмет в училище!!!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

подписах!!!
Победата Ще Бъде Наша
charovna

Мнение от charovna »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 15 2008, 12:19) Проблема е другаде. Няма смисъл, Чаровна, ти да казваш ДА, а аз НЕ :)

Свалете безумните реклами от ТВ ефира и билбордовете първо, Коруин наздраве :a055: !!
Не ми се иска да спорим, но нали се сещаш, че това което предлагаш е връщане в едно минало, което никой от нас не иска дори да си спомня!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 15 2008, 12:19) Свалете безумните реклами от ТВ ефира и билбордовете първо, Коруин наздраве :a055: !!
Ако ти се образоваш и ограмотяваш чрез тях, то проблема си е лично твой!
И аз не съм съгласна и съм върло против по националната ни телевизия да има на чужд език новини, но е факт и съм я изтрила от канала на телевизора си, защото е мой проблем и не виждам на други да пречи. ;)

Българският език трябва да се запази такъв какъвто е и най вече на територията му да е задължителен!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”