За първото - ми звучи глупаво. Не за друго, ама така мога да си складирам страшно много, да си стоя на малкото точки, да си лупам по лапетията и т.н. Е да, по - лесно ще се събира за сателити и по - големи скъпотиии от проучвания и т.н., ама някак си не ме кефи идеята.JokerA212 написа:QUOTE(JokerA212 @ Apr 14 2008, 11:07 AM) 1. Значи първото предложение ми е за нова опция в играта. Тя представява като склад, ама теза за разширяване на обема на максималния ресурс, който може да се съхранява на планетата, а такъв примерно имаш мн метал и искаш да си го запазиш за лоши дни и така си го слагаш в тоя склад и си седи там докато не се изтегли. Разбира се ще има такса за това складиране, зависи от времето което е седял ресурса в склада. Може да се въведе като опция на търговския център например, да изисква 7 ниво търговски, и тогава да се появява тази опция.
2. Другото ми предложение е за купуването на ресурс с кредити. Значи предлагам, поне да се ограничи като протекцията до 5 пъти на игра да може да се купува, защото хора със служебни телефони, така се наяждат на всеки 2 дена да си купуват тоя ресурс, който е равен на 1 кражба примерно.....Хубаво е че го има, защото се случва да ти потрябва спешно, но не неограничено да се поисква.
Ем, това е от мен. Айде със здраве![]()
![]()
За второто - идеята е добра според мен, но все пак и в живота не е равностойно, както и в играта. С други думи, намери си и ти кой да ти плаща телефона, та се грухти и ти с ресурсче(все пак и РР трябва да яде нещо, а ми се струва, че от това има доста голяма далавера, мое мнение разбира се).
П.П. няма опция в гласуването - "Съгласен съм и с двете"