Dota-Allstars

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Луна,Лич,Луцифър, Чаос найт и огре(аз)... Накрая аз бях танка на скромните 2800 кръв... пфу срам ме беше,че ме биеха по 10 минути :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
Insomniac
Генерал (General)
Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
Контакти:

Мнение от Insomniac »

Не знам ама снощи каква игра направихме с Пипоне... Няма такава гавра... Той Ахе, аз Dark Seer. Отиваме си на горния лейн като пичове и отсреща - уви, двама с повечко живот - огре и дърво ;) Да ама не... Шел на Ахе, Вакуум, Пипо пуска първа... Дабъл кил :) И така поне още 5-6 пъти.. За 60 минути бях напълнил инвентара с радианс, травелки, фюри, сърце, орхидейка и шива ;) Пълна гавра :)
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Insomniac написа:QUOTE(Insomniac @ Apr 14 2008, 02:34 PM) Не знам ама снощи каква игра направихме с Пипоне... Няма такава гавра... Той Ахе, аз Dark Seer. Отиваме си на горния лейн като пичове и отсреща - уви, двама с повечко живот - огре и дърво ;) Да ама не... Шел на Ахе, Вакуум, Пипо пуска първа... Дабъл кил :) И така поне още 5-6 пъти.. За 60 минути бях напълнил инвентара с радианс, травелки, фюри, сърце, орхидейка и шива ;) Пълна гавра :)
Мммм добра комбинация се е получило мм да :) и двамата с магиии който превличаат единиците.
Аз до ся не съм играл с дарк сеер :) трябва да го пробвам.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Dark Seer-a е мн добър съпортер-аз съм играл аз със ърфшейкър и 1 френд със дарк сиър-Вакуум + Щит върху мене и аз си изреждам комбото и ставаше голяма веселба :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Неска как ме сцепиха с тоя аксе аз бях с блоодсеекар. Ти смятаи гада пуснах си улта и кулата го биеше, и не умря ве на всичкото отгоре ме килл умрях от яд неска :) само фирст блод му направих и тва ми беше кила срещо нег. Другото беше бягане денаи и ме килл от време на време :) за 2ри път се чувствам бесилен срещо някой герой като играя :)
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Аз онази вечер играх срещу Аxе 5к live и Huskar и той с 5к live. Ама с отборна игра ги бихме... малко хекс малко стън и стана работата :a013:
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

сега играх със снайпера слабичка игра срещу воид тинкер морф и некви лийвари тия като се наядоха хубаво че си бях направил манта и имах лотар че да не умирам непрестанно ... все пак бихме де щот имахме мортред от отбора :P
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Мдам-с морта играта е адски лесна според мен-вдигам си 8-9 лвл ,вземам си ботушче и перс,и почвам голямото крийпване на неутралки. Събера ли батъл фюрито-играта свършва :) Това е най-сигурният начин за победа с морт :) Просто ояждане и накрая другите се чудят откъде си събрал такива итеми и защо не могат да си смъкнат живота.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Аз морт го играя с ботуш, я имам я нямам владимир, голям критикал, 1-2 бътъра... Отдавна не съм цъкал да се сетя как точно ги подреждах,но със сигурност правя голям критикал :) Иии да много е груб с тоз 4х критикал...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Морт може и без БФ (не Булфлийт :) .. а БатълФюри). НО така се ояжда много бързо. После взимаш Сатан + Буриза и се наслаждаваш как взимаш цял отбор. Обаче той е доста слабичък срещу здрави нюкъри. Хексовете го ебат отсекъде :(
Отговори

Върни се в “Off Topic”