t_o_n написа:QUOTE(t_o_n @ Apr 14 2008, 12:50 PM) Ей Фен ли си какъв си не те зная, но мога да ги кажа че точно този момък дет не заслужавал топ5 е 100 пъти по-класен играч от теб. А колкото до битката браво и на двамата![]()
Както кажеш
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
t_o_n написа:QUOTE(t_o_n @ Apr 14 2008, 12:50 PM) Ей Фен ли си какъв си не те зная, но мога да ги кажа че точно този момък дет не заслужавал топ5 е 100 пъти по-класен играч от теб. А колкото до битката браво и на двамата![]()
fairplay-я след първия месец отлетя на някадеfennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Apr 14 2008, 12:48 PM) Тотална подигравка . По смешен рунд от този едва ли е имало . Дано другият рунд има fairplay![]()
fennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Apr 14 2008, 11:48 AM) Тотална подигравка . По смешен рунд от този едва ли е имало . Дано другият рунд има fairplay![]()
Сее не заслужава дори в топ 5 да е
venio78 написа:QUOTE(venio78 @ Apr 14 2008, 01:26 PM) поне за разлика от теб евила показва стойностни битки а не се прави на форумен боец като някои хора.когато фактите говорят по добре да запазим мълчание и да поздравим победителя и победения за достойното му държание за което мога само да кажа БРАВО
!!!
п.п. Браво брат ми продължавай в същия дух!![]()
![]()
See No Evilfennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Apr 14 2008, 01:33 PM) да де .... битката е уникална... човека е на мач, а наш Сее чак след седмица го е видял ,че не прави save .... бравоа иначе ... Сее , може разцъкаме фифа , ако имаш топки за нея де :D
Еми смешен е, като някой хора прекарват повече време във форума, отколкто в играта.fennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Apr 14 2008, 12:48 PM) Тотална подигравка . По смешен рунд от този едва ли е имало . Дано другият рунд има fairplay![]()
Сее не заслужава дори в топ 5 да е
Хайде и аз да си дам личното мнениеfennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Apr 14 2008, 02:53 PM) messiah - аз никога не съм твърдял ,че мога да играянапих се не отидох на работа и изгърмях предният рунд . Този рунд не станах за съвето и ме ударихте ? Други въпроси ?
Я Сее да каже ,колко пъти малкият го удари ? И колко пъти се изплъзваше на малко ... как да е никога не съм твърдял ,че мога да играяГледам от странична гледна точка
Нали за това е форума да е интересно и да има интрига , а аз подклаждам за следващият рунд в които ще играя
За да ми е интересно
![]()
Сее на , която кажеш ... 2007 ми е по-силна , но 2008 е по-добратати реши