Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Apr 14 2008, 12:33 PM) Да попитам,когато те занулят и нямаш с какво да вдигнеш много необран ресурс,то това няма ли да ти помогнеСпоред мен като цяло първото предложение си е добро...Трябва да има поне 2 варианта за вдигане на ресурс
я
Предложение
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
Каосе всички (или поне аз) знаем колко голям профисилналист си във всичко.Ти си най-големия,но моля те остави на нас простите да обсъдим темата,без да ни казваш да мрем заради това че не сме толкова велики и неможем да се справим с една толкова проста игра.Адаш си ми а си такъв...Пич разбира се
П.П:Защо вече не си админ
Беше ми любимия 
П.П:Защо вече не си админ
Последна промяна от rumpolino на пон апр 14, 2008 10:46 am, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
И двете идеи са тъпи според мен, за да го напише това автора, трябва здраво да са го тормозили.
1-ия. въпрос, ами защо са тогава тези мегита и трансове ,вярна е със тях крадем ама нали ги купуваме и заради това реса да го натоварваме на тях когато си правим сейвана. Та иде и този ред на мисли за
2.ия. въпрос, ами нали точно това е целта на собствениците, да има повече смс и те идват ,повярвай ми от купуването на реса в играта . Нали и те искат хляб да ядат а пък нали трябва развитие на играта да има а без смс-и не става ,това е моето мнение
1-ия. въпрос, ами защо са тогава тези мегита и трансове ,вярна е със тях крадем ама нали ги купуваме и заради това реса да го натоварваме на тях когато си правим сейвана. Та иде и този ред на мисли за
2.ия. въпрос, ами нали точно това е целта на собствениците, да има повече смс и те идват ,повярвай ми от купуването на реса в играта . Нали и те искат хляб да ядат а пък нали трябва развитие на играта да има а без смс-и не става ,това е моето мнение
Последна промяна от Mo`Money на пон апр 14, 2008 12:33 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
като гледам, май освен Румпата, с другите съм на едно мнениеMo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Apr 14 2008, 12:52 PM) И двете идеи са тъпи според мен, за да го напише това автора, трябва здраво да са го тормозили.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]