[ ->ReLoAdeD ]EmoLovePolsi vs [ АNSR ]DaRkOneBg

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Apr 12 2008, 02:09 PM) Димчо мисля че не той е ламера в случая,а ти жалкия ;)
ей го и другия вселенски занулител , който ми излезе от коефа пред 2 седмици
добре че ми спря нета а нямаше по къв начин да се дигна 2 часа се ръмбех да вляза през тела
Ай сиктир 1 път ме хванахте щото се бях напил и заспах туй си го признавам от там на татъка ...
и то баш тоя ламер проклет да ме удари лелеле майко
Диндо да беше нямаше да ме е яд той си заслужава да ме дрънне по цял ден се мъчи да ми лети , ма ти баш дет си със сума планети в 1 система и насичкото отгоре имаш сийтър 100% просто не може нон стоп да си он-лайн , ти на работа не ходиш ли не учиш ли
Бати сичките се извъдихте играчи , особено ръмда и падналия , думи нямам
кат седите 20/7 он-лайн браво , избивате компелкси със корабчетата , аз със 4 часа играл съм на 13то място вие по цял ден бъхтете в топ 20
ай сиктир
Последна промяна от dim4o на съб апр 12, 2008 10:22 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ Apr 12 2008, 09:07 PM) Да бе само дето аз бутнах някой неща и остана на 42к
Кое по-точно бутна корабостройтениците и изследователския ли, че при теб гледам само кухи точки се равняват. :lol: :lol:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

А дано си кат предния чорбаджия :)

И смени името :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Добре Каос ще го сменя.

А за дим4о той освен за сийтъри и някфи други неща да ми плямпа ламерщини ОК да кучето ми играе докато ме няма...и да ходя я питай диндо как си ме граби...а да и я виж дали сичките ми планети са в 1 слънчева система...та като провериш тея неща ми говори за 20/7 и за сийтър или както се пише там.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Е ти ги изтри половината днеска , вече не си каса , вече си половин каса :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Е изтрих само 1 ;((( а и дригите ще ги разкарам скоро само да ми стане тертетницата утре и сичко ще е ок вече няма да ми трябват на 1 място :p140: :p140:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ай ся ... Акаунта го взеха от мен. Аз го оставих на почти 54к, със скорости почти равни на батмана и като бях пуснал 11то и 12то спай ...
А и доколкото си спомням ... беше с 4 планети в 1 с-ма. Сега си с 3. Май не си махнал половината ... Или така си мисля ? А и .... помолих няколко човека да не те закачат, защото ... изпитвам някакво чувство на слабост към мините ти ... Не знам защо ... навик ... А и се пази от Димо, Диаболо и Фенчето, че те могат да играят. Колко му е да те оставят без 100те ти кръста :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Абе не съм много съгласен акаунта беше в 1-2 приятеля преди да дойде в моите ръце. Доколкто си спомням хронологията е

TodorZone
Jorkin
някъф ламер който го занулиха
и сега е в мен.
Последна промяна от E_DEVIL на нед апр 13, 2008 12:08 am, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ Apr 13 2008, 02:07 AM) Абе не съм много съгласен акаунта беше в 1-2 приятеля преди да дойде в моите ръце. Доколкто си спомням хронологията е

TodorZone
Jorkin
някъф ламер който го занулиха
и сега е в мен.
Обърка хронологията

TodorZone
инсо - касимугата
ламер - жоркин
някъв ламер, който го занулиха - трапеца
и сега е пак в ламер - ти

Е така е правилната :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ъъъъ ... точно преди да го вземе Жоркина ... май аз поиграх с него, но поради малко проблеми, както и няколко лични "отношения" се отказах. Знам много добре с какво разполагаше акаунта като проучвания и мини. Както се изразих, аз пуснах 11то и 12то спай. Т.е. събирането беше лесно, защото нямаше кой да го мине по скорости, поне там, където му бяха планетите.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”