[TAROT] cHaz vs. [ Lamez ] fennabarca

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ALDAN

Мнение от ALDAN »

История няма !!! Ставам аз сутринта махмурлук ме мъчи направо умирам в такова състояние немога да излезна и реших да спръ мода :) Почнах да спайвам и по едно време гледам нашия човек го няма вече 2 часа :c022: Поглеждам ника и кво да видя това не е кой да е ами самия фен на барса викам леле литвам и с последните 200к газ литнах към фена .полета траеше цял час ! Цял час стоя пред компа и натискам само рефреш и търсих кой да ми рецне . За мое щастие 20 мин преди атаката писах на See No Evil който веднага се съгласи ( за което съм му адски благодарен) и той литна след мен :)

Абе няма кво да пиша повече ето я и битчицата:

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=14171254

Ето го и рециклажа :

Рециклаторите ни
пристигнаха и успяха да
съберат:

3433482 метал
3433482 кристали
1716741 газ

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

п.п. Играч като фен на барса би трябвало да има доста добро обяснение за това че го е нямало цели 3 часа :)

За протоколА: НЕ СЕ ФУКАМ ,НО ТОВА МИ БЕШЕ НЕЩО КАТО МЕЧТА
Последна промяна от ALDAN на съб апр 12, 2008 2:16 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пил или е*ал - туй е въпроса? :) Браво за битката, хубаво се е получила :) Звездаците са полезен кораб, но самички не стават за нищо ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

А отговора на въпроса е : Пил :dizzy:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Алкохола прави автогола :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 12 2008, 04:28 PM) Алкохола прави автогола :)
ТОчно така :a013: Аре стига сме спамили :)
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

Пил или е*ал битката е на лице ;)

http://enemyfleetdown.free.bg/cHaz-vs-fennabarca.htm

Добра битка браво ;) :a055:
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Браво Чаз получила се е добра битка поздравления :a013:
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Браво за добрата битка ;) направо си му светил маслОто. Като пиратства много :piratecaptain: , идва бреговата охрана и "му потапя корабчетата" :p019: :a106:
Последна промяна от puhi_puhcho на съб апр 12, 2008 4:55 pm, променено общо 1 път.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Скаути Скаути :) бравооо добра битка :)
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Нямам оправдание. Регнах се ей така за спорта ;)
Не ми пукаше за този акаунт . Играта в спееда свърши за мен много отдавна още когато Года и стефф и другите ме пречукаха с acc ламер ;) С този акаунт да съм правил save мах 1-2 пъти ;)

М/у другото имам още около 700-800

Поздравление за битката и следващият рунд повече . Чаз до-нови срещи

Към автора на темата ..... виж каква активност имам и тогава ела ми кажи форумен лъв ...

До нови срещи в новият рунд :)

Поглеждам ника и кво да видя това не е кой да е ами самия фен на барса викам леле литвам и с последните 200к газ литнах към фена .
Хехехехе ... недей така хората си помислят ,че съм някой, който може да играе бе ;) Предният ми nick в този рунд точно , кратко и ясно охарактеризирваше същноста ми като играч :D
Последна промяна от fennabarca на съб апр 12, 2008 10:31 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”