Честит празник.... :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Честит празник бе космонаФти.... :) Днес било празник на космонафта, сега го чух по зирок. Чувствайте се поздравени с всичко от ДЖУНГЛАТА....
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Честит празник другари, на всички пилоти, космонавти и прочие летци - наздраве. И по- малко ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Fly Safe :crazy_pilot:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Честит празник :crazy_pilot: Бф Димчо нема празник :( :( :(
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Apr 12 2008, 04:41 PM) Честит празник :crazy_pilot: Бф Димчо нема празник :( :( :(
Офтопик:Всеки си играе,както си иска-какво му се бъркате в играта на димчо. И още по-интересно ми е като какъв се изказваш ти за играта на другите...
Честит празник на всички летци- във форума или във играта :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Apr 13 2008, 03:23 PM) Офтопик:Всеки си играе,както си иска-какво му се бъркате в играта на димчо. И още по-интересно ми е като какъв се изказваш ти за играта на другите...
Честит празник на всички летци- във форума или във играта :)
Оффтопик по оффтопика - жалко, че си ощетен от дара, наречен "чувство за хумор", а са ти дарили в повече "тъпота".

КосмонаФти от всички кръчми - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! :a055: :crazy_pilot:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Касо, стига се обяснява, ами погледни канала, да не ядеш ... кръста :)
Иначе всичкото флийтър, което танцува, да запали кръстак, да запали кръстак .... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Apr 13 2008, 06:26 PM) Оффтопик по оффтопика - жалко, че си ощетен от дара, наречен "чувство за хумор", а са ти дарили в повече "тъпота".

КосмонаФти от всички кръчми - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! :a055: :crazy_pilot:
Тебе пък кой те е питал... Щом твърдиш,че аз нямам,то ти имаш,така ли? Но не личи за съжаление. И това беше е*ати хумора,честно. Невероятен. А за тъпотата-това си е твое мнение-което най-малко ме интересува. Думи без покритие,човек без благоприличие.
Последна промяна от Nicson The Fearless на нед апр 13, 2008 8:41 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Apr 13 2008, 10:39 PM) Тебе пък кой те е питал... Щом твърдиш,че аз нямам,то ти имаш,така ли? Но не личи за съжаление. И това беше е*ати хумора,честно. Невероятен. А за тъпотата-това си е твое мнение-което най-малко ме интересува. Думи без покритие,човек без благоприличие.

Бате на колко си,щото имам чувството че си по прост и от мене!Тва знаеш колко е зле?
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

хахахахахахаахаха по-прост и от румпи ли бе :Д Майкооооо тоя никсон бил много зле :ДДДДДДДДДДДД

Иначе честит празник :Р
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”