ах ти хиено спе6е ми са ина4е и таа газ 6тях си земаMightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Apr 10 2008, 01:40 PM) Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
0 кристали
181850 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Ем пак наи добрата битка за момента
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Като се хвалиш че си най-добрия или както казваш ти наи добрия...поне научи как се пише правилно. А да и май ти сам трябва да си правиш бекъп то си има тема как става мисля че е написана достатъчно достъпно дори и за хора които не знаят елементарни неща.
Последна промяна от E_DEVIL на чет апр 10, 2008 7:21 pm, променено общо 1 път.
E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ Apr 10 2008, 05:20 PM) Като се хвалиш че си най-добрия или както казваш ти наи добрия...поне научи как се пише правилно. А да и май ти сам трябва да си правиш бекъп то си има тема как става мисля че е написана достатъчно достъпно дори и за хора които не знаят елементарни неща.
1.Во 6е си праа кот си искам ако има6 някви вазрайения изрази ги в играта безплатна е за си4ки
2.Ро аз сам марзелив като мойе друг да го направи 6то аз да го праа
3.То ваоб6те не6та да пи6а на бг ма ме задалйават
4.То 3 та година комуникационна техника и компютарни мрежи сиорно 6е моа си напраа бекап
5.То намен ли говори6 е ...................
Абе мн си смел от форума
д*ба смешника, айде ходи си на село. Ако имаш нещо да ми кажеш ЛС разбираме се каде/какво/защо и темата приключва пък ако не ти стиска, си живей мишкарския живот както искаш мен слабо ме интересува, че си неграмотен и т.н. А тва къде и дали учиш ни най-малко пък не ме бърка.
П.С. А да и няма цял живот другите да ти вършат работата. Не ми се прави на много знаещ и можещ, защото от форума всички сме големи мъже. В темата повече няма да пиша ако имаш нещо няколко ЛС и сичко е уредено даже мога да ти запазя легло в спешното да не земе да пукнеш докат дойде колата с червен плюс (линейката) да те прибере.
Дано не съм си загубил от ценното време да обяснявам на някъф сельо за к'во иде реч.
П.С. А да и няма цял живот другите да ти вършат работата. Не ми се прави на много знаещ и можещ, защото от форума всички сме големи мъже. В темата повече няма да пиша ако имаш нещо няколко ЛС и сичко е уредено даже мога да ти запазя легло в спешното да не земе да пукнеш докат дойде колата с червен плюс (линейката) да те прибере.
Дано не съм си загубил от ценното време да обяснявам на някъф сельо за к'во иде реч.
Последна промяна от E_DEVIL на пет апр 11, 2008 12:10 am, променено общо 1 път.
E_DEVIL написа:Цитат(E_DEVIL @ Apr 10 2008, 10:06 PM) Абе мн си смел от форума![]()
д*ба смешника, айде ходи си на село. Ако имаш нещо да ми кажеш ЛС разбираме се каде/какво/защо и темата приключва пък ако не ти стиска, си живей мишкарския живот както искаш мен слабо ме интересува, че си неграмотен и т.н. А тва къде и дали учиш ни най-малко пък не ме бърка.
F4ofkata
Приличаш ми на Иван от Мюзик Айдъл :D.JeisanX написа:QUOTE(JeisanX @ Apr 10 2008, 05:12 AM) http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=380946a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Праите бекап ако искате много сам добар.Дано да не ре6и да си отма6тава че с 27000 точки на мини до 2 седмици нз каде 6е са криа по празниците....![]()
Последна промяна от DoNaTell0 на пет апр 11, 2008 7:34 pm, променено общо 1 път.
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
messiah написа:QUOTE(messiah @ Apr 10 2008, 08:34 PM) http://backup2.hit.bg/uni2round6/jeisanx_vs_goti.htm
ето
те са дали !