Aми аз не съм от екипа, а пък не обичам другите потребители да виждат дали съм онлайн, кои теми и чии профили разглеждам.xepa написа:QUOTE(xepa @ Apr 10 2008, 04:17 PM) Защото не смятам, че е редно след като има хора от екипа онлайн да се крият. Щом си на форума значи ще бачкаш и хората ще знаят, че има кой да се грижи за реда. Ако те няма- значи те няма. А щом е забранено за нас ще е забранено и за вас.
Бутон "Докладвай"? За какво? И къде пише, че го има?
А това е от днес:
QUOTE(xepa)2.4. Автор на Темата: Всеки Потребител, който отваря Нова Тема е нейн автор. Авторът на дадена тема се задължава да определя в отварящия темата текст рамките на дискусията, която ще се води в темата. Това може да е конкретно зададен въпрос (в този случай се рамкира предметът и параметрите на търсените отговори), определяне на проблемна област (задава се обект на дискусията и времеви или други рамки) или друго. Авторът на темата има правото да се обръща към Екипа на Форума чрез Лично Съобщение (или посредством бутона "Докладвай") и да иска промяната или премахването на мнение на Потребител в неговата тема, на основание, че той не е по темата или се отклонява от нея. Екипът преценява доколко искането е основателно и ще взима мерки по своя преценка.[/quote]